IGC Başkanı Mustafa Baş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda 15 Temmuz şehitlerinin asla unutulmayacağına vurgu yaptı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümünde şehitler anılıyor. 15 Temmuz 2016'da FETÖ tarafından yapılmaya çalışılan hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Genç, yaşlı, erken ve kadın milyonlarca vatandaş sokağa inip demokrasiye sahip çıktı. Ülkenin dört bir yanında kahramanca direniş öykülerinin yazıldığı 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, “Tarihimizde önemli bir yere sahip olan 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin kahramanca karşı koyuşunun altıncı yıldönümünü yaşıyoruz” dedi. IGC Başkanı Mustafa Baş, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Dini bir kisve altında genç dimağları en zayıf noktalarından yakalayarak zehirleyen, amaca ulaşma mücadelesinde her yolu mubah gören FETÖ, dünyanın görmüş olduğu en girift ve en tehlikeli terör örgütlerinden biridir. 15 Temmuz’da devletin istikbalini, milletin istiklalini hedef seçen bu şer güçlerin oyunu, tüm dünyanın basiret ve cesaretine hayran kaldığı, büyük devlet adamı ve büyük halk kahramanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde bozulmuştur. Bir televizyon kanalından ‘Tüm milletimizi meydanlara davet ediyorum’ çağrısı yapan Cumhurbaşkanımız, o gece eşi benzeri bulunmayan bir mücadele başlatmıştır. Cumhurbaşkanımızın çağrısına bir an dahi düşünmeden cevap veren milyonların; canlarını tanklara, uçaklara, helikopterlere ve en ağır silahlara siper ederek kazandığı zafer, çok büyük bir halk kahramanlığıdır. Koca yürekli silahsız bir millet, her dakikası önceden planlı büyük bir oyunu cadde ve meydanlarda al kanlarını akıtarak bozmuştur.
Topraklarını dört bir taraftan kuşatan emperyalist güçlere karşı bir asır önce ‘Ya istiklal, ya ölüm’ parolası ile kurtuluş mücadelesi başlatıp zaferle sonuçlandıran dedelerin torunları, 15 Temmuz 2016 gecesi aynı şeyi yapmış, canlarını istiklallerine feda etmişlerdir. Bu millet tarihteki şanlı geçmişinden ilham alarak mazlumların hamisi, zalimlerin korkusu olmaya devam edecektir.
Millet olarak birlik ve beraberliğimiz böyle devam ettiği sürece bayrağımız asla inmeyecek, ezanlar dinmeyecektir. Bizlere düşen; şehitlerimizin aziz hatıralarına ve vatan topraklarına her daim sahip çıkmaktır. Yeni nesillere 15 Temmuz’da milletimize yapılan hainliği, vatanı uğruna şehit düşen 251 vatan evladını anlatmak; 15 Temmuz’u asla unutmamak ve unutturmamaktır.
Bu vatan için kahramanca mücadele eden; kanını, canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.”
Ispartalıyım
15 Temmuz 2022 Cuma 08:55Game over bir halt biliyormuş gibi yorum yazmışsın ,senin gibi düşünenlerle wc bile gidilmez ,pişmiş aşı ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun çünkü beynin game over olmuş ABD uşağı rumuzlu
Serdar
14 Temmuz 2022 Perşembe 23:31Nerede hangi makamda eski yeni fetöcü varsa ki var alayının allah belasını versin kanser olsun sürünsün çoru çocuğu rezil olsun adi vatan hainleri ettiğinizi bulun bizde görelim inşaallah
Game over
14 Temmuz 2022 Perşembe 22:10Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber kaşık attık tepsideki maklubeye .haburda davul çalıp oynadık megri megri . anlatmaya gerek yok 20 yıllık eserimiz ortada.
Tamirci'ye
14 Temmuz 2022 Perşembe 21:25Tamirci sen tomafilini tamir et. Ne anlarsın sen o işlerden? Biz tomafil tamirinden ne anlarız? Fetö'cüler aynaya baktıklarında görür kendilerini.
Tamirci
14 Temmuz 2022 Perşembe 18:26Fetocular kuduruyor,yorumdan belli degil mi????
yeni şehit
14 Temmuz 2022 Perşembe 17:09Biz vatanımız için şehit olma şerefine eriştiğimizi sanmıştık,halbuki fetö ile birlikte olup gelen himmetleri paylaşamayıp kavga edenler için ölmüşüz gibi bir his var içimizde...