20 Nisan 2024 Cumartesi

Site yöneticisini öldürüp, akaryakıt istasyonuna mesaiye gitmiş

Site yöneticisini öldürüp, akaryakıt istasyonuna mesaiye gitmiş

Isparta

ISPARTA'da site yöneticisi emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan'ı (71) kemerle boğarak öldüren S.Ç'nin (49), cinayet sonrası çalıştığı akaryakıt istasyonuna gidip, mesaiye başladığı ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından burada gözaltına alınan S.Ç'nin, cinayeti de itiraf ettiği öğrenildi.

Olay, cumartesi günü Fatih Mahallesi'nde bulunan Yusuf Han Konakları'ndaki sitenin otoparkında meydana geldi. Emekli öğretmen Hüseyin Cahit Erdoğan, yöneticisi olduğu sitenin kapalı otoparkında kemerle boğularak öldürüldü. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, zaman zaman aynı sitede çim biçme işiyle uğraşan S.Ç'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından cinayeti itiraf eden S.Ç., sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Olay günü site yöneticisi Hüseyin Cahit Erdoğan'ın yanına giden S. Ç'nin para istediği, iş yüzünden ikili arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.Ç'nin, Hüseyin Cahit Erdoğan'ı darbettiği, ardından kemerle boğarak öldürdüğü belirlendi. Cinayetin ardından motosikletiyle olay yerinden uzaklaşan S.Ç'nin çalıştığı akaryakıt istasyonuna giderek mesaiye başladığı, bir süre sonra polis ekipleri tarafından iş yerinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Öte yandan Hüseyin Cahit Erdoğan'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün öğle vakti Halıkent Camii'nde kılınan namaz sonrası Halife Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TOPRAĞIM

01 Şubat 2023 Çarşamba 22:50

Yok idam edilsin yok idam gelsin bu ne ya memlekette çokluğa çocuğa tecavüz edenlere idam yok bu adama idam edilsin öncelikle ifadesi doğru dürüst alınmamış daha mahkemesi görülmemiş zan altında kalmış olarak tutuklanmış şahsın kendini tanımadan ileri geri konuşmak bizim milletimizin vaz geçilmez özelliği hiç kimse mantıklı bir yorum yapmamış sizce mantıklı bir soru? Adam öldüren adam hiç bir şey olmamış gibi şehrin göbeğine çalışmaya mı gider yoksa izini kaybetmek için kaçar mı?

Köylü

31 Ocak 2023 Salı 22:18

Ne oldu ne gitti bilmem. Ama inanmıyorum onun böyle bir şey yapacağına çocukluğunu bilirim. Kavgacı değildir.

Vatandaş

31 Ocak 2023 Salı 18:42

Adam gibi adam çok sakin ve güler yüzlü biri ben inanmıyorum onun yaptığına hayvanları seven çiçekleri seven biri insan hayatına kast edemez kim ne derse desin eğer o yaptıysa illaki çileden çıkarmışlardır

idam çıksın artık be,yeter!

31 Ocak 2023 Salı 15:45

katili savunanlara bak.71 yaşindaki adamı öldüreceksin,namus meselesi diyeceksin,millet de kerizdi yedi bunları.İdam böyle cahil psikopatlar için şart!!

Apolit

31 Ocak 2023 Salı 10:18

Adam öldürecek deseler asla inanmam, inanamıyorum. Oldukça efendi birisi olarak biliyorum. Sizlere tavsiyem odur ki insanları tanımıyorsanız çamur atmayaın. Elbettte adam öldürmek suçtur nedeni ne olursa olsun. Bir anlık psikoloji bozukluğu neler yaptırıyor insana...

Mehemt öcal

31 Ocak 2023 Salı 06:11

Çok sakin biriydi süleyman eşine ayrılmış bir gün kötü demedi kaderimde varmış derdi Inaki bişey diyemiyorum

Vatandaş

31 Ocak 2023 Salı 01:05

S.C NE İSİM SOYİSİM SÖYLEYİN BİLELİM PARA İSTEMEYLE ADAM ÖLDÜRÜLMEZ VARDIR BAŞKA BİRŞEY

Boş yoruma cvp

30 Ocak 2023 Pazartesi 22:54

Boş yorum yapan gereksiz idam gelmeli diyen şahıs bunun altında namus davası olup olmadigi yada bı başka bişey olmadığı nerden belli eğer namussa sizin namusunuz bu kadar ucuz ve gereksiz mi

muhtar

30 Ocak 2023 Pazartesi 20:03

vay arkadaş her zaman benzin aldığım yer s.çyi görürdüm sakin ve efendi birisine benzerdi bunda bir bit yeniği var.

ıdam gelmeli artik

30 Ocak 2023 Pazartesi 16:31

vay psikopat, vicdansız vay!! böyle psikopatlarla içice yaşıyoruz.Onun icin idam cezası şart bu ülkede!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR