20 Nisan 2024 Cumartesi

Selim Öncel MHP'den aday adaylığını açıkladı

Selim Öncel MHP'den aday adaylığını açıkladı

Isparta

Eğitim camiasının tanınmış yüzü Selim Öncel Milliyetçi Hareket Partisi aday adaylığını açıkladı.

Isparta’ da 11 yıldır eğitimci olan Türk Dili ve Edebiyatı mezunu Selim Öncel 2017 yılından itibaren Final Eğitim Kurumları kurucu ortaklığı ile Ispartalıların gönlünü kazanmıştır. Eğitime verdiği önem ve destek ile ilimizde binlerce öğrencinin hayallerine dokunmayı başarmıştır.

Eğitimle ilgili büyük projelere imza atmak istediğini dile getiren Öncel, toplumun geleceğinin ancak eğitimle şekilleneceğini vurguladı. Yarının büyükleri çocuklar için eğitim kanadını temsil etmek istediğini dile getirdi.

2022 yılında ASKON (Anadolu Aslanları) iş adamları derneği kurucu temsilciliği görevini üstlenerek eğitimcilikte olan başarısını ticari alanda da sürdürerek ilimize ve ülkemize ihracat alanında büyük katkılar sağladı.

Isparta Eğirdir doğumlu olan Selim Öncel, öncelikle beni bu göreve layık gören Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Teşkilatına teşekkürü bir borç bilirim diyerekMilliyetçi Hareket Partisi olarak tarafına verilecek tüm görevler için gurur ve azimle çalışacağını belirtti. Vatana hizmetin en önemli unsuru gençlere ve eğitime hizmettir diye ekledi. Çıktığı bu zorlu ve kutsal yolda eğitimle ilgili çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini söyledi.

Öncel aday adaylığı başvurusunu önümüzdeki günlerde yapacak.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR