Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan Milli Teknoloji Hamlesine özellikle savunma sanayinde önemli katkıları olan BAYKAR ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, ISUBÜ ve SDÜ'nün ortak etkinliğine konuk oldu.
Selçuk Bayraktar’ı ISUBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Öztürk, SDÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Saltan ile il protokolü ve öğrenciler karşıladı. Selçuk Bayraktar, Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen “Milli Teknoloji Hamlesi” söyleşisine konuşmacı olarak katıldı. Söyleşiye Isparta Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, il protokolü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
ISUBÜ ve SDÜ öğrencileri ile bir araya gelen Selçuk Bayraktar, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir’de TEKNOFEST düzenlemek nasip oldu. Geçtiğimiz aylarda Akdeniz Bölgesi'nde Isparta ve Burdur'da bölge yarışmaları ve ardından Adana'da büyük buluşmayı coşkuyla gerçekleştirdik. Yarışmalarımıza bir milyondan fazla öğrenci başvuruda bulundu. Bir milyon 650 bin öğrenci, projeleriyle yarışmalarımıza başvurdu.
Bu durum, yalnızca savunma sanayinde değil tüm alanlarda dünyaya nam salacak teknolojiler geliştireceğimizin de müjdesini veriyor. Sizlerle, Milli Mücadele'de en önemli şehirlerden biri olan Isparta'da bir arada olmak benim için hem bir gurur hem de büyük bir mutluluk." diye konuştu. Öğrencilerin soru ve cevaplarıyla devam eden program hediye takdimi ve aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
ISUBÜ BASIN
vatandaş
23 Aralık 2024 Pazartesi 16:49Salonlar doldu taştı.. Mühendislerin şahı...
s2r
20 Aralık 2024 Cuma 13:26damat filistine siha gönder.israille ticareti kes
Seçmen
19 Aralık 2024 Perşembe 23:16Bu işte bir iş var...genel seçimlere bir hazırlık mı acaba...
Özıspartalı
19 Aralık 2024 Perşembe 20:20Vatan sevdalısı rumuzlu .....damat değil mi bu yalanmış söylüyorlar
Bilgi çağındayız
19 Aralık 2024 Perşembe 15:43Bilgi çağındayız artık,Günümüzde bir tümen askerin yapamadığını silahlı bir siha yapabiliyor artık.Uzaya istasyon kurduar amerika,rusya,çin.Biz daha ıspartada metro hayali kuruyoruz.
Teknoloji bize biraz uzak kaldı
19 Aralık 2024 Perşembe 15:41Teknoloji demişken,selçuk bayraktara söylesekde, Ispartaya bir tramvay yapsa,yanınada temiz su şebekesi,Isparta teknoloji olarak çevre illerden çok geri kaldı..
5hv
19 Aralık 2024 Perşembe 15:25bu berattan akıllı çıktı fırsatı iyi değrlendirdi.
vatan sevdalısı
19 Aralık 2024 Perşembe 14:43Bazıları seni "damat" diye küçük düşürmeye çalışsa da, sen tüm türk gençlerine, "sizde yapabilirsiniz"i öğrettin. Allah sana sağlık, mutluluk ve başarı dolu, uzun bir ömür nasip etsin.