27 Temmuz 2024 Cumartesi

Sel ve yangın felaketi mağdurlarına 180 Bin TL

Sütçülere bağlı Hacı Ahmetler Köyü İçağası Mahallesinde meydana gelen yangında ve Kayı Köyü'nde yaşanan sel felaketi sonrası incelemelerde bulunan Ak Parti il Başkanı Nuri Uzaktaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti Milletvekili Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç Ankara'dan mağduriyetlerin giderilmesi için ödenek çıkarttı.

Isparta
Afet yerlerinde incelemelerde bulunduktan sonra Ankara'da yaptıkalrı girişimler sonucu Hacı Ahmetler Köyü'ne ilk etapta 60 Bin TL. Kayı ve Mehmet Tönge Mahallesi'ndeki mağdur vatandaşlara 120 Bin TL aktarıldı.
Ak Pati İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel geçtiğimiz hafta sel felaketinin yaşandığı Kayı Köyü ve Sütçüler Hacı Ahmetler Köyü İçağası Mahallesi’nde meydana gelen yangın sonrası evlerinin kaybeden vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuşlardı. Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve Milletvekilleri Özel ve Bilgiç her iki ziyaretlerinde vatandaşlara gerekli mağduriyetlerinin giderilmesi için ödenek aktarılacağını belirtmişti. Sütçüler Hacı Ahmetler Köyü’ne 60 Bin TL, Kayı Köyü’ne ise 120 Bin TL aktarıldı.

NOT: İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve AK Parti Milletvekilleri Recep Özel ve S. Sadi Bilgiç'ten edinilen bilgilere göre, Hacı Ahmetler Köyü'nde yanan evlerin yerine yeni evlerin yapılacağı bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR