Yıllardır unutulmuş, adeta kaderine terk edilmiş, Isparta’nın tarihi mesirelik alanlarından birisi olan Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yürüyüş ve bisiklet yolları ile yamaçlık alanlarda oluşturulan kamelyalar, nostaljik dinlenme alanları, piknik bölgeleriyle Andık Deresi Bezirgan Şelalesi şehrin yeni cazibe merkezi oluyor.
Isparta’nın en eski mesirelik alanlarından birisi olan Andık Deresi, Bezirgan Şelalesinin bulunduğu 40 bin metrekarelik alanda çalışmalar hızla sürüyor. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kirazlıdere ile birbirine entegre edilecek Andık Deresi Bezirgan Şelalesinde incelemelerde bulundu.
Kentin tarihinde önemli bir yer tutan ancak yıllardır unutulmuş bir şekilde kaderine terk edilen Andık Deresi Bezirgan Şelalesinin bulunduğu alanda yeni mesirelik alan düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de çalışmaların devam ettiği mesirelik alanda incelemelerde bulundu.
Dere Mahallesi köprüsünün bulunduğu alandan başlayarak Andık Deresi şelale ve üst kısımlarına kadar devam eden bölgede, dekoratif taş duvar örülmesi çalışmaları tamamlanmak üzere. Yamaçlık alanda ise nostaljik yürüyüş yolları ile kamelya ve dinlenme alanlarının yapımlarında sona yaklaşılıyor. Şelale bölgesinde havuzların yapımları ile çevre düzenlemeleri sürüyor, aydınlatma ve sulama sistemleri kuruluyor.
Kirazlıdere ile birbirine entegre edilecek Andık Deresi bölgesinin bağlantı yollarında kilit parke taşı döşemeleri bitirilirken, Isparta halkının bugüne kadar tam anlamıyla istifade edemediği mesirelik alan bölgesi vatandaşların dinlenebileceği, huzur bulabileceği, piknik yapabileceği ve eğlenebileceği modern bir hale kavuşturuluyor.Yeni mesirelik alanda Andık Deresi’ne 2 şelalenin yanı sıra yürüyüş, bisiklet ve araç yolu yapılıyor. Andık Deresi şehrin yeni cazibe merkezi oluyor.
Halk
27 Eylül 2022 Salı 11:30Akkent mahallesindeki ağaçlar susuzluktan kurudu
Hakan
26 Eylül 2022 Pazartesi 21:59Dağ turizmi diye bir şey var. Isparta bu konuda çok geri.
Fatih mah sakini
26 Eylül 2022 Pazartesi 18:23Fatih mahallesi rezil halde çöpler adam akıllı toplanmıyor. Yollar delik deşik toz toprak yazık günah ya bu kadarsa mı Allah korkunuz kalmadı.
Mehmet
26 Eylül 2022 Pazartesi 17:34Muzaffer Türkeş MH çöp tenekeleri pislikten sinekten bordür taşları yıkık dökük asfalt yamalı bohça parklar boş arsalar pislikten geçilmiyor her gün bunu yaptık şunu ettik diye hava atıyor kime hizmet belli değil.
çapsız
26 Eylül 2022 Pazartesi 16:38etrafında bi tanede adam olaydı ya
sacide
26 Eylül 2022 Pazartesi 15:38otobus saatleri......herşey gibi bunuda bozdular güzel düzgün ne varsa bozar bunlar y.şehitler otogar arabasını bile seferden kaldırdılar otobüslerdeki gül resimlerini bile noldu ticari köy arabasına döndu gülün reklamını en iyi yapan otobüslerdi onu bile kaldırdı herşey kendi keyflerine hitapetsin vatandaşın istegi umrunuzdamı
gülfem
26 Eylül 2022 Pazartesi 15:32kirazlıdereye gölcüğe hiç gitmedik arabamız yok burayada gidemeyecegiz bari y.şehitlerdeki parkı ve tekeli eczanesinin önündeki bankamatiklerin bulundugu yerleri bi temizlese belediye gelin görün utanç sizin olsun olurmu defalarca söyledik duyan yok pislik içinde mahalle pazar yerindeki çesmeler yosun tutmuş iğrenç halde siz oy diye gelin bi buraya bakalım çiçekleri nereye ekip temizliyorsan ordan oy iste şehrin en işlek mahallesi pislik içinde çakır taksi önündeki gülleri ne hakla söktünüz
Dere
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:49Yalınayaklar nerde içki içecej başkanım
vatandaş
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:38Otobüs saatleri rumuzlu kullanıcıya destek için yazıyorum lütfen otobüs çilesine bir son verilsin arabası olmayan vatandaş saatlerce durakta beklemesin eskiden ne güzeldi saati belliydi yarım saatte bir tam zamanında gelirdi üstelik, dolmuş yok otobüs yok hava karardıktan sonra gelmeyen otobüs yüzünden kaç kez yürümek zorunda kaldım başımıza bir şey gelse hesabını kim verecek?
Ada
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:05Sayın Başkan insanların en büyük sorunu trafik ulaşım Bununla uğraş bu yapılan işler boş Boş araziye muhtarda yapar o işleri önemli olan şehrin içini düzenle
Mert TAYLAN
26 Eylül 2022 Pazartesi 09:31Tramvay istiyoruz başkanım duy sesimizi
vatandaş
26 Eylül 2022 Pazartesi 09:03emeğinize sağlık.yapılabilirse eğer eskişehirde sazova parkında olduğu gibi çocuklar içinde alanlar olabilirse çok daha güzel olacak.
Musti
26 Eylül 2022 Pazartesi 08:21ŞOV yapma ŞOV yapma icraatlerle gel.Otogar Tramvay Metro Halk ekmek Olimpik havuzlar Yeni pazaryerleri Salı pazarını kaldırma Gülistana çekme noldu biz unutmadık ama önce genel seçimde sonra belediye seçiminde sana ve partine çok iyi hatırlayacağız.
Otobüs saatleri
26 Eylül 2022 Pazartesi 03:12Otobüs saatleri belli değil. Orta çağdan kalma otobüs hattı ve bir türlü gelmeyen otobüsler insanı çileden çıkarıyor. Akşam 8 den sonra otobüs yok bir çok yere. Bu nasıl bir anlayıştır Allah aşkına.... Beceriksizlik
Anti tofaş
26 Eylül 2022 Pazartesi 03:08Bu tofaşçı zibidiler yüzünden millet ailesiyle böyle yerlere rahatça gidemiyor her yerde onlar anasına bacısına küfür ettirmekten zevk alıyorlar
Çünürlü
26 Eylül 2022 Pazartesi 00:33Yeni otogar bu gidişle zor yetişir. Biraz daha gayret etmek gerekir. Hizmetler hep aynı istikamete yapılıyor gibi. Çünür tepesinden bir haber yok.
Devrimci32
25 Eylül 2022 Pazar 23:20Sizde mi yandaş medya mı oldunuz bomba32 neden yayınlamıyorsunuz yorumu mu yayınlayacak cesaretimiz yoksa bırakın bu işi
işsizdoktor
25 Eylül 2022 Pazar 22:18İşin bitince nasıl olsa yatacak yer ararsın, şimdiden altyapıya önem verdiğini anladık.
Veysel
25 Eylül 2022 Pazar 21:28BU kirazlı dere sevdası seni yer Şükrü icraat sıfır merkez dökülüyor.Mimarsinan civarı kaldırımlar merkez yollar tramvay metro yok halk otobüsü fırıncılara yalakalıkla belediyecilik olmaz o oylar yetmezzz sana
Şükrü
25 Eylül 2022 Pazar 20:18Raylı sistem istiyoruz . Seçim zamanı verdiğiniz vaadler yerine gelsin.
cesars
25 Eylül 2022 Pazar 19:48Bunlara oy veren ahmaktır gidince Eskişehir’i Kayseri’yi görün daha üniversiteden şehre tramvay yapamadılar terminal binasını yapamadı orda burda oyalanıyor işde göz boyuyor o 3 vekil bir daga asla seçilemeyecek hele bir aday olsunlar oy verenin anasına küfür edicem ulan yeter be ıspartya çivi çakmadılar bir duble yol yapamadılar ne işe yarar bu 3 gereksiz
Vatandaş
25 Eylül 2022 Pazar 19:191001 evlere yapılacak millet parkı ne oldu Başkanım
Osmanlının değil Metenin Torunu
25 Eylül 2022 Pazar 19:18Kar kürüme ekipmanlarını kiradan geri al da bu kış da elektrikler kesilmesin. 2022 yılında 1950 leri yaşattın ısparta halkına.
Maggayvır süleyman
25 Eylül 2022 Pazar 19:11Isparta Ray projesi noldu acaba., ıskat ahşap traversleri(demiryolu) buralarda görünce aklıma geldi
antichp
25 Eylül 2022 Pazar 18:12bir kesim var şükürsüz doyumsuz meymenetsiz bunlara temel atmama töreni düzenleyen kazanınca yunanlılar biz kazandık diyen tatilben de hakkım diyen imamoglu gibi insanlar layık ne bu ya gölge etmeyin yeter başka ihsan istemez okadar biliyorsanız 1 metre metro bile yapmayan chp li beledi,yelere bakın
Durmak yok
25 Eylül 2022 Pazar 17:02Türkiye'nin en çok çalışan ve üreten belediyesine sahibiz mutlu iller arasında bile birinciyiz bu başarı vekillerimiz ve belediyemiz sayesinde Isparta son yıllarda belediyecilik olarak hizmetde çığır açtı resmen
Trambüs
25 Eylül 2022 Pazar 16:41Trambüs ne oldu otobüs fiyatlarına mazot düştüğü halde fahiş zam yapıldı
Sokmayın Onu bunu
25 Eylül 2022 Pazar 16:38Giriş paralı olsun. Alınan ücret ile çevre temizliği , umumi tuvalet temizliği ve güvenlik sağlansın. Motorsiklet girişi yasak olsun. Ailelere öncelik olsun . İt, puşt, aylak aylak gezmesin. dikkat edin fingirdeşecek yeni yer yapmayın ona buna.
Ispartalı
25 Eylül 2022 Pazar 15:58Yerel seçimde erkene alınırsa seçime 7-8 ay kaldı. Yeni otogara da yürüyüş yolları bekliyoruz
***
25 Eylül 2022 Pazar 15:03şehrin göbeğinin ahı gitmiş vahı kalmış ama dağ taş cazibe merkezi olmuş şükürler olsun ki
Ayaz
25 Eylül 2022 Pazar 15:00Ayazmana çöp yığını olmaya devam ediyor...
ISPARTALININ UMUDU KIRILDI.
25 Eylül 2022 Pazar 14:34Padişah ekmek yoksa pasta yesinler demiş. Heryere park parası harcayıp durma birazda insana yatırım yap sana oy verenleri hiçe sayıyor sun. Ispartalı umudunu kaybettirdin. Akıl verenler hangi partiden bir bak. Bırak bu süspansiyonları. Köklü bir yatırım yap ESERİN OLSUN.