16 Nisan 2024 Salı

ŞEHİT ENES ÖZGÜL’ÜN DUYGU DOLU VASİYETİ

ŞEHİT ENES ÖZGÜL’ÜN DUYGU DOLU VASİYETİ

Isparta

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 21 Haziran tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve bugün şahadet haberi verilen Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül'ün vasiyeti arkadaşlarını duygulandırdı. Isparta Yetiştirme Yurdu'ndan ayrıldıktan sonra vatan sevdası için göreve başlayan Özgül'ün yetiştirme yurdundan bir arkadaşına göreve gitmeden önce attığı mesaj tüyleri diken diken etti.

ŞEHİDİN DUYGULANDIRAN VASİYETİ

Şehit Enes Özgül'ün 15 Ekim 2019 tarihinde arkadaşına askeri üniformalı fotoğrafını atarak, "Şehit olursam bu resimle duyuru yaparsın abi" dediği ortaya çıktı. Şehidin yetiştirme yurdundan öğretmenine de, "Ömer hocam kritik bir operasyona gireceğim Pençe-Kilit'te, sizden bir istirhamım şudur. Eğer şehit olursam adım ve soyadım bir çocuk esirgeme kuruluşuna verilsin. Hocam orada büyüyen çocuklar şehit olma hayaliyle büyüsün. Sizleri hep sevdim hocam ve her zaman sevmeye devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, hakkım varsa hakkım helal olsun" yazdığı öğrenildi. Şehidin vasiyeti sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Türk vatandaş

05 Temmuz 2022 Salı 06:21

Yeni yapılan yere veriler inşallah

Alın yarın kararı

05 Temmuz 2022 Salı 01:09

Ne bekliyorsunuz karar alın Isparta Enes Özgül Çoçuk Esirgeme Kurumu Diye değiştirin ismini ve kurum önündeki 107 cadde ismini de Şehit Enes Özgül caddesi diye değiştirin

Abdülhamid

05 Temmuz 2022 Salı 00:21

Adammış MaşaAllah

DOĞU HAN

05 Temmuz 2022 Salı 00:04

asıl sizler hakkınızı HELAL EDİN.BELKİ ARAMIZDA AYRILACASINIZ İNANIYORUZKİ: ZOR ZAMANLARDA ARAMIZDA OLUP BİZİM İLE BİRLİKTE ,HAÇLI ŞARLATANLARINA EMPERYALİZMİN SATLIK VELETLERİNE KARŞI BİZLERDE AYNI MÜCADELEYİ YAPACAĞIZ.ben DOĞU HAN: ZATEN MÜMÜKÜN OLDUĞUNCA içimizdeki HAİNLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMIYORUM,1 DAMLA SU DAHİ VERMİYORUM.SOFRAMA ORTAK ETMİYORUM.yunan katerinası,ermeni esadın satlık veleti ,artin arğopyan (aponun ) veletlerinden alışveriş etmeyin iş vermeyin.

Ömer Armağan

05 Temmuz 2022 Salı 00:02

Sevgili oğlum, Aziz Şehidim. Bana yazmış olduğun vasiyetini, Yüce Devletimizin ilgili makamlarına derhal ilettim. Gerekli çalışmaların hemen başlatıldığını biliyorum. şehadet şerbetini içmek her yiğide nasip olmaz. Ayrılmamıza çok üzüntülüyüm ancak bir o kadar da gururluyum. peygamberimize komşu oldun inşallah. Türk devletimiz varolduğu sürece, İsminin ve kahramanlığının ilelebet yaşatılacağından emin olabilirsin. RUHUN ŞAD OLSUN. Ömer ARMAĞAN/Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü

İlginç

04 Temmuz 2022 Pazartesi 23:52

Helal olsun ama senin hakkın çok. Neden hala şehit veriyoruz ben hala bunu anlayamıyorum. O kadar teknoloji uçak drone var. Kimse siyaset yapmasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR