PENÇE- Kilit Operasyonu'nda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş (27), bugün memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı.
Isparta merkeze bağlı Büyükgökçeli köyü nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş, görevli olduğu Pençe Kilit Operasyonu'nda 4 Ekim’de yaralandı. Ankara'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Yavaş, dün sabahın erken saatlerinde şehit oldu.
Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş’ın naaşı dün Ankara’dan Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçakla Isparta'ya getirildi. Bugün ise öğle namazına müteakip 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Aydın Baruş, Askeri Erkan, Şehidin Babası Ali ve anne Mürşide Yavaş ile kardeşleri Burak ve Esen Yavaş ile aile yakınları ve binlerce kişi katıldı. Törende Şehit Yavaş'ın kardeşi Esen Yavaş askeri üniforma giyerken, asker kepinide abisinin naaşının üzerinde bıraktı.
Cenaze namazını Isparta İl Müftüsü Bayram Şahin'in kıldırmasının ardından Şehit Cemil Yavaş'ın cenazesi memleketi Isparta'nın merkez köyü olan Büyükgökçeli Köyü'ne defnedilmek üzere götürüldü.
bjk
22 Ekim 2022 Cumartesi 23:15idam idam idam
saadet
22 Ekim 2022 Cumartesi 20:33nerde ıspartayı oy ugruna bu yıl mesken tutan bakanlar nerdesiniz ŞEHİTTE NİYE YOKSUNUZ ikiyüzlüler heryere giden içişleri bakanı gelemedinmi çokmu uzak ısparta yazıklar olsun ya
Hüseyin
22 Ekim 2022 Cumartesi 20:07Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. En çok ağırıma giden koskoca tbmm çatısı altında pkk propagandası nı yapıyorlar ama kimseden ses yok. Ttb bile bile pkk yı ve onlara desdek olana desdek veriliyor adalet bakanlığından ses yok. Pkk yandaşları pkk için yürüyüş yapıyorlar ne tutuklama var. İçimiz kan ağlıyor. İdamı çıkarmak bukadar zormu. Memleket bitmiş haberimiz yok işimiz gücümüz siyaset olmuş seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey yok.
Anafolu evlatları
22 Ekim 2022 Cumartesi 17:16Yine gitti gariban anadolu evlatları.Mekanı cennet olsun,Nurlar icinde yatsın inşaallah..Zenginlerde oğulllarına ya çüruk raporu alsın ya da bedelli yaptırsin askerliği.
Yetim
22 Ekim 2022 Cumartesi 17:05Allah sen den ve Tüm şehitlerimize razı olsun...Kardesim
Marjinal
22 Ekim 2022 Cumartesi 16:25Makamın cennet olsun şehidim,bizlere hakkını helal et
Mehmet Ali
22 Ekim 2022 Cumartesi 16:19Rabbim Peygamber sav efendimize komşu eylesin inşallah
vatandaş rıza
22 Ekim 2022 Cumartesi 15:26recep özel ve aylin cesur da vardı cenaze de sayın sansürcü editör
Murat
22 Ekim 2022 Cumartesi 14:48Geçen hafta ıvır zıvır Şükrü başdeğirmeni ziyarete gelen Akp bakanları nerdesiniz?Allah rahmet eylesin Şehidimize! Bu günleri unutmayız .Ispartayı unutanları unutmayız.