03 Mayıs 2025 Cumartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bjk

22 Ekim 2022 Cumartesi 23:15

idam idam idam

saadet

22 Ekim 2022 Cumartesi 20:33

nerde ıspartayı oy ugruna bu yıl mesken tutan bakanlar nerdesiniz ŞEHİTTE NİYE YOKSUNUZ ikiyüzlüler heryere giden içişleri bakanı gelemedinmi çokmu uzak ısparta yazıklar olsun ya

Hüseyin

22 Ekim 2022 Cumartesi 20:07

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. En çok ağırıma giden koskoca tbmm çatısı altında pkk propagandası nı yapıyorlar ama kimseden ses yok. Ttb bile bile pkk yı ve onlara desdek olana desdek veriliyor adalet bakanlığından ses yok. Pkk yandaşları pkk için yürüyüş yapıyorlar ne tutuklama var. İçimiz kan ağlıyor. İdamı çıkarmak bukadar zormu. Memleket bitmiş haberimiz yok işimiz gücümüz siyaset olmuş seçim olmuş oy olmuş partiye üye olmuş başka hiçbir şey yok.

Anafolu evlatları

22 Ekim 2022 Cumartesi 17:16

Yine gitti gariban anadolu evlatları.Mekanı cennet olsun,Nurlar icinde yatsın inşaallah..Zenginlerde oğulllarına ya çüruk raporu alsın ya da bedelli yaptırsin askerliği.

Yetim

22 Ekim 2022 Cumartesi 17:05

Allah sen den ve Tüm şehitlerimize razı olsun...Kardesim

Marjinal

22 Ekim 2022 Cumartesi 16:25

Makamın cennet olsun şehidim,bizlere hakkını helal et

Mehmet Ali

22 Ekim 2022 Cumartesi 16:19

Rabbim Peygamber sav efendimize komşu eylesin inşallah

vatandaş rıza

22 Ekim 2022 Cumartesi 15:26

recep özel ve aylin cesur da vardı cenaze de sayın sansürcü editör

Murat

22 Ekim 2022 Cumartesi 14:48

Geçen hafta ıvır zıvır Şükrü başdeğirmeni ziyarete gelen Akp bakanları nerdesiniz?Allah rahmet eylesin Şehidimize! Bu günleri unutmayız .Ispartayı unutanları unutmayız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR