25 Nisan 2024 Perşembe

Seçmen Listeleri Askıda

Seçmen Listeleri Askıda

Isparta

Isparta Pirimehmet Mahallesi Muhtarı Mustafa Bayram Kısadere, seçmen listelerinin askıya çıktığını duyurdu. Vatandaşların isimlerini kontrol etmek için muhtarlığa gelebileceğini duyurdu. Pirimehmet Mahallesi'nde önceki seçimde 3 Bin 600 kişi oy kullanırken, bu seçimde 3 Bin 700 kişinin oy kullanacağı belirlendi.

Kısadere açıklamasında; '' Yaklaşan Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi dolayısıyla yoğunluk var ama Pirimehmet Mahallesi Muhtarlığı olarak seçime hazırız.2023 yılı seçiminde mahallemizden 3 Bin 700 kişi oy kullanacak. Vatandaşlarımız muhtarlığımıza gelerek seçmen kağıtlarını kontrol ediyorlar ve bu konuda duyarlılar. Seçmen listesi 2 Nisan tarihine kadar askıda olacak.  Bu süreçten sonra oy pusulaları basılmaya başlanacak. Vatandaşlarımız oy pusulalarını muhtarlığımızdan alabilir, gelmeyen vatandaşlara ise oy pusulaları ulaştırılacak'' dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ziya

22 Mart 2023 Çarşamba 23:25

Suriyeli afganlı varmı diyen geri zekalılar da var içimizde.

Yargıç

22 Mart 2023 Çarşamba 21:18

Hayırlı olsun herkese hayırlı ramazanlar diliyorum artık son 40 yılın siyaseti yok herkes herseyi çok iyi biliyo bu milleti tam 1 yıldır ahmah yerine koydular birde seçime gidiyorlar sanki kazanacak lar vallahi masraftan başka bir şey yok kendileri yerlerini sağlama almak isdiyor lar ama bu millet bu emeklileri düşünen yok hiiii

Gerçekler

22 Mart 2023 Çarşamba 20:14

Suriyeli,afganı,somalisi varmı listelerde iyi dikkatli inceleyin...

Ne yani

22 Mart 2023 Çarşamba 19:53

Nasıl oy pusulasını muhtarlıklardan alabilir vatandaşlar? Sandık başında ne verilecek? Seçmen Bilgi Kağıtlarıdır onlar .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR