Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi Geleneksel Halı Saha Turnuvasının bu yıl 15. si bu yıl içinde hayatını kaybeden hastane çalışanlarından futbol sevdalısı Recep Sarı anısına organize edildi.
SDÜ Hastanesi Geleneksel Halı Saha Turnuvası bu yıl hayatını kaybeden hastane teknik servis çalışanlarından Recep Sarı anısına düzenlendi. Haftanın 4 günü oynanan maçlarda kazananın yanı sıra hastane çalışanları oldukça keyifli saatler geçiriyor. Hastane çalışanlarının oluşturduğu takımların isimleri oldukça dikkat çekici oldu. 14 takımın katıldığı turnuvanın kura çekimi geçtiğimiz günlerde hastane bahçesinde yapıldı. 7 şer takımlı 2 grup halinde 14 takımın yer alacağı gruplarda, ilk 4 başarısı gösteren takımlar bir üst tura çıkacak. Üst turda çeyrek final, yarı final ve final maçı ile kazanan takım belirlenecek.
Grup A grubu takımı
ÇEKİRGE FC-NEJTER-İDARE-RADYO CİTY -BİLGİ İŞLEM -CSI SPARTA -ICU UNİTED
Grup B grubu takımı
DAHİLİYE -GALACTİCOS –DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ -ACİL TIP -ANESTEZİ GÜCÜ -SARI SERON –NARCOS
15. SDÜ Hastanesi Halı Saha turnuvası karşılaşmaları Isparta Fatih Halı Saha ile Mavikent Halı Sahalarında devam etmektedir.