01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Felanca

21 Ağustos 2024 Çarşamba 11:12

Bu doçentlikler neye göre veriliyor, var mi bir kriter? Yoksa yakininizdakilere mi veriyorsunuz sadece? Ikili ilişkiler mi temel kriter? Bir aydınlatırsanız biz de anlamış oluruz!

Dondurmacı

21 Ağustos 2024 Çarşamba 01:46

üniversiteden dükkana gelen herkes mutsuz. nedenini soruyorum, yıllardır kadro bekliyoruz diyorlar. bu kadrolar niye açılmıyor?

Sdülü

20 Ağustos 2024 Salı 13:31

Siz önce içimizde olan sapıkları temizleyin Adem Ali Iren denilen şahısın soruşturmaları yetmedi mi devleti dolandırdığı yetmedi mi ? Evli olmasına rağmen öğrencisiyle çarpık ilişki yaşadığı yetmedi mi ? Kaç kişinin daha bu adamı çalıştığı iş yerinde gelip dövmesi lazım atılması için milletin kızına sarkıntılıktan kaç vatandaş darp etti bunu görün artık sapık insan istemiyoruz

Akraba

19 Ağustos 2024 Pazartesi 22:04

Gelsin beşik ulemalari; oğul, gelin, damat, kız, baldız, bacanak, kardeş. Sonra da bilimsel gelişme bekleriz.

Burak Kut

19 Ağustos 2024 Pazartesi 21:46

Diğer üniversitelerde doktorasını bitirmiş personelin kadroları en geç birkaç ay içinde açılırken SDÜ'de yıllarca bekleniyor. Sonra da bu personelden performans bekleniyor. SDÜ hiç değişmiyor, hep aynı, hep aynı.

umutsuz

19 Ağustos 2024 Pazartesi 13:47

gelsin torpilliler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR