29 Mart 2024 Cuma

Sav’da hizmet bitmez

Sav’da hizmet bitmez

Isparta

Kasabada bulunan Davraz Su Fabrikası bahçesine 70 tonluk su deposu yapıldı. Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, bu yatırım için 1 milyon 300 bin lira harcamada bulunulduğunu  belirtti.  İpekçi, ayrıca Kasabada kilit parke taşı döşeme çalışmaları, yol, park ve daha  birçok yatırımın da aralıksız devam ettiğini söyledi. İpekçi, “Bu hizmetlerin Kasabamıza gelmesinde en büyük katkı TBMM Başkan Vekilimiz ve değerli Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e aittir”  dedi.

Merkeze bağlı Sav Kasabası’nın başarılı Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Sonbahar dönemini yaşadığımız şu günlerde yatırımların aralıksız devam ettiğini ifade etti. İpekçi, Kasabadaki yatırımlara ilişkin genel bilgiler verdi.

SU FABRİKASINA ÖNEMLİ BİR YATIRIM DAHA YAPTIK

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Sav’daki Su Fabrikası için 70 tonluk su deposu yaptıklarını belirtti. Kaynağından 2400 metrelik su hattı çektiklerini ifade eden İpekçi, “Kasabamızda yıllardır hizmet veren Su Fabrikamızın bahçesine 70 tonluk depo yaptık, bunun için kaynağından 2400 metrelik su hattı çektik. Ayrıca Su fabrikamızda yenileme ve modernizasyon çalışmalarına da ağırlık verdik. Bu yatırımlarımız için 1 milyon 300 bin liralık harcamada bulunduk” dedi.

CAMİLERİN TADİLATLARINI YAPIYORUZ, HALILARINI DEĞİŞTİRİYORUZ

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabadaki Sinan Dede Caminin tadilatını gerçekleştirdiklerini ve halen devam eden çalışmalarda cami bahçesine şadırvan ve tuvaletlerini yapacaklarını  kaydetti. Vatandaşların rahat bir ortamda ibadetlerini yapmaları için Belediye olarak gereken herşeyi yaptıklarını belirten Başkan İpekçi, “Ayrıca Kasabamızda 3 tane camimizin de halılarını değiştirdik. Bu durum vatandaşlarımız tarafından ve özellikle cami cemaati tarafından büyük memnunlukla karşılanmaktadır” dedi.

KİLİT PARKEDE ÇITAYI 70 BİN M2’YE ÇIKARDIK

Sav Kasabasının neredeyse bütün sokaklarını kilit parke taşıyla döşediklerini ve bu durumun Kasaba halkı tarafından olumlu karşılandığını kaydeden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Kasabamızda bu zamana kadar 50 bin m2 lik alana kilit parke taşı döşemiş durumdayız. Bunu yıl sonuna kadar 70 bin m2 ye çıkarmanın gayreti içerisindeyiz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Kasabamızın tüm sokaklarında bu çalışma yapılıyor, bu günlerde Yusuflar Tepecik Mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları yürütülüyor” dedi.

YIPRANAN YOLLARIN YERİNE KİLİT PARKE TAŞI DÖŞÜYORUZ

Göreve geldiklerinde Sav Kasabası’nda başladıkları doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Şakir İpekçi, “Doğalgaz çalışmaları Kasabamızın tüm cadde ve sokaklarında gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sırasında da ister istemez eski asfalt yollar yıprandı. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması ve yollarımızı modernleştirme ve güzelleştirme adına Kasabamızın içerisindeki eski yolları kazıyıp yerine kilit parke taşı döşüyoruz. Çalışmalarımız boyunca toplam 50 bin m2  alana kilit parke taşı döşemiş durumdayız . Göreve geldiğimiz günden bu yana yaklaşık 50 bin m2 kilit parke taşı döşedik. Bunu yıl sonuna kadar 70 bin m2 ye çıkaracağız. Hava şartları elverdiği sürece çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Kilit parke taşı döşenen mahalle içi yollarımız daha güvenli ve modern hale geldi. Araç ve yaya trafiğine uygun hale gelen yollarımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekleri tek tek değerlendirip yollarımızın bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. ” dedi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Sav Kasabasının AK Partili başarılı Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kasabada yatırımların son hızla devam ettiğini belirterek, “Sav Kasabamız için çok önemli projelerimiz var. Bunları tek tek hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sav’da hizmet bitmez, yatırımlar bitmez” dedi.  AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’in desteği ile 3,5 yılda kasabaya çok önemli yatırımlar kazandırdıklarını ifade eden Başkan İpekçi, “Sav’da gerek alt yapı gerekse üst yapı alanlarında Belediye olarak 18 milyon liralık, Devlet imkanlarıyla da 40 milyon liralık olmak üzere yaklaşık 60 milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımların gerçekleşmesinde en büyük desteği gördüğümüz başta Milletvekilimiz ve TBMM Başkan Vekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e ve Mehmet Uğur Gökgöz’e en kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendilerinden Allah razı olsun” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dr merve ö.

04 Ekim 2022 Salı 13:35

Belediye baskaninin gorevi nedir vekilin gorevi nedir bakanin gorevi nedir cumhur baskaninin gorevi nedir tabiki kasabayi ilceyi ili gelistircek insanlaraa kolaylik saglicak bunun icin maas almiyorlarmi neyin tesekkuru fabrikada is i calisiyor maasini aliyor tesekkur eden minnet diyanmi var ne farki var bu insanlarin fabrikada calisisan insandan gorevini yapiyorlar bizim ebimizden cikiyor maaslari hayirdir

halıkentli

04 Ekim 2022 Salı 08:42

Sayın Başkan.Savın girişinden yukardaki köprü olan yere kadar yol tamamen kötü.VBence hemen orayı bi yapın.hakiakaen yol çok kötü.Birde kasisleri sarıya boyatınki belli olsun.

Hüseyin

04 Ekim 2022 Salı 07:43

Reklamları izlediniz. Yapın bakalım milletvekili reklamını inşallah 2023 ve 2024 seçimlerinde görüşeceğiz inşallah

VATANDAŞ

03 Ekim 2022 Pazartesi 17:42

VALLAHA KÖYDE DURMASAK İNANCAZ YA YOLLAR NE ALEMDE TAŞLIK VE MANCARLIK TARAFI ÇOK FENA ARAÇ BİR GEÇİYOR 3-4 DK FALAN HAVA SİSLİ ZANNEDİYORUZ TOZDAN.

gabakcı

03 Ekim 2022 Pazartesi 16:54

Neden şükranlarınızı sunuyorsunuz başkan, sayın vekiller kendi ceplerinden mi verdiler

Savlı

03 Ekim 2022 Pazartesi 16:00

Recep özel e teşekkür yokmu

Ertan Ersal

03 Ekim 2022 Pazartesi 15:28

Kolay Gelsin Başkanım çok güzel işler yapıyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim Allah Kolaylıklar versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR