29 Mart 2024 Cuma

Sandıklara sahip çıkacağız

Sandıklara sahip çıkacağız

Isparta

IGC Başkanı Mustafa Baş’ı ziyaretinde seçim çalışmalarına değinen AK Parti Merkez ilçe Başkanı Furkan Cem Er, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Seçimlerde hedeflerinin Isparta’da 4 Milletvekili çıkarmak olduğunu belirtirken MHP ile Seçim ittifakına da yeşil ışık yakarak, “Neden olmasın” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlere yaklaşık 3,5 ay kala siyasi partilerin seçim çalışmaları da hızlandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Isparta Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Mustafa Baş’ı Tuhafiyeciler Sitesindeki ofisinde ziyaret ederek yaklaşan seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Ziyarette AK Parti Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunurken, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Er, önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs’taki seçimde Isparta’da hedeflerinin tüm milletvekilliklerini kazanmak olduğunu belirten Er, “Zaten 3 Milletvekilimiz var, amacımız halkımızın da desteği ile diğer milletvekilliğini de kazanmak, bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.  Merkez İlçe Teşkilatı olarak seçim hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Er, “Mahallelerdeki sandıklarda görev yapacak partililerin isimlerini ve listesini belirlemiş durumdayız. Ev ve işyeri ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor” dedi. 

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ

GİBİ HAZIRLIKLARIMIZI

YAPMIŞ DURUMDAYIZ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, geçmiş seçimlerde Isparta il merkezinde 564 sandık bulunduğunu hatırlatarak, “Önümüzdeki seçimlerde kaç sandıkta kaç seçmen oy kullanacak henüz bu sayılar belli olmadı. Ancak biz  Sandıklarda görev yapacak olan tüm görevlilerimizi tespit etmiş bulunmaktayız. Sandıklarda görev yapacak parti görevlilerimizin listelerini hazırladık, geniş bir liste yapmış durumdayız. Adeta iki partinin sandık görevlileri listesi  şeklinde bir liste hazırladık.  Hangi sandıkta kimlerin görev yapacağını,  herhangi bir problemde kimlerin itiraz  komisyonun da yer alacağını da tespit etmiş bulunuyoruz.

50’DEN FAZLA AVUKAT BELİRLEDİK

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde AK Parti olarak Isparta merkezinde Seçim güvenliği, Seçimde sandık güvenliği, Şikayet ve itiraz gibi konularda görev yapmak üzere 50’den fazla Avukat belirlediklerini ve bu belirlenen Avukatların seçimin başından itibaren seçim sonuçlanıncaya kadar görev yapacağını kaydetti.  Seçim döneminde sandıklara sahip çıkmanın önemine değinen Er, “Sandıklarda görev yapacak olan arkadaşlarımızı düzenlediğimiz seminerlerle bilgilendiriyoruz, dikkat etmeleri gereken hususları anlatıyoruz. Hangi durumlarda itiraz yapılması gerektiği konularında eğitimler veriyoruz” dedi.

ISPARTA’DA  İTTİFAKA AÇIĞIZ…

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Furkan Cem Er, önümüzdeki seçimlerde Isparta’da MHP ile ittifak olup olmayacağına ilişkin soruya ise “Olabilir” diyerek yeşil ışık yaptı. Geçmişte Isparta’da böyle ittifakların yaşandığına dikkat çeken Er, “Bu konudaki kararı Genel Başkanlar verecek. MHP zaten biliyorsunuz Cumhur ittifakının içerisinde yeralan siyasi bir parti. Cumhurbaşkanlığı seçiminde zaten biz MHP İle ittifak yapıyoruz, Milletvekili seçimlerinde Isparta’da da aynı ittifak sözkonusu olabilir, ama dediğim gibi bunun kararını Genel Başkanlar verecek. MHP ile ortak liste halinde seçime girmekten gurur duyarız, neden olmasın” şeklinde konuştu.

TÜM VEKİLLERİMİZ DEĞERLİ

Mevcut AK Parti Isparta Milletvekillerinin hepsinin değerli kişiler olduğuna dikkat çeken Er, “Süreyya Sadi Bilgiç vekilimiz aynı zamanda TBMM Başkan Vekilimizdir, Recep Özel vekilimiz Partimizin  YSK Temsilcisidir,  Mehmet Uğur Gökgöz Vekilimiz Milli Savunma Komisyonu üyesidir. Bizim zaten üç vekilimiz var, bu seçimlerde hedefimiz 4 milletvekilliğinin hepsini kazanmaktır” dedi.

EYT KAMUOYUNDA BÜYÜK MEMNUNİYET UYANDIRDI

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Ak Parti iktidarının çok büyük işler yaptığına vurgu yaparak, “Son olarak kamuoyunda EYT olarak adlandırılan Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlara yönelik kanun TBMM’de bugün yarın yasalaşacak. Bu kanun sayesinde milyonlarca vatandaşımız emekli olma imkanına kavuşmuş olacak. Her gittiğimiz yerde vatandaşlar EYT’den dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize teşekkürlerini bildiriyorlar, bu durum bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. EYT’nin yanı sıra milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren yasal düzenlemeler yapıldı ve halen daha yapılmaktadır. TBMM  aralıksız çalışarak vatandaşlarımızın lehine olan yasaları çıkarmaktadır” şeklinde konuştu. 

BİNLERCE KİŞİYİ TOKİ SAYESİNDE KONUT SAHİBİ YAPTIK

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez  İlçe Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti iktidarında gerek Isparta’da gerekse Türkiye genelinde binlerce vatandaşın kira öder gibi taksitlerle konut sahibi olduğunu belirtti. Bunun çok bir hizmet olduğunu belirten Er, “İktidarımız vatandaşları konut sahibi etmeye devam edecek” dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bişey oldu ama ne oldu

07 Şubat 2023 Salı 21:27

çakarsınız bi tane utanmadan bel kırarsınız maçolar kazarnırsanızda zaten saldırganlıkla tehditle haydutlukla kazanırsınız insanın gülecegi tutuyor ya... nerde kemal beyin imamoğlunun mansur beyin nezaketi kibarlığı siz kedileri saklayın trafoyu kemirmesinler

tttt

07 Şubat 2023 Salı 10:41

ISPARTADAKİ MİLLET VEKİLLERİ GİTSİN YENİ YÜZLER ADAY OLSUN SANDIĞA BEKÇİ ARAMAYA BİLE GEREK YOK YETERKİ İL BAŞKANI DAHİL Bİ GİTSİNLER

dr.sedat teker

07 Şubat 2023 Salı 08:08

Laaann bırak.

Kullanici

06 Şubat 2023 Pazartesi 21:13

Bunu akparti dediyse kesinlikte dikkat edelim sandıklara

saadet

06 Şubat 2023 Pazartesi 20:01

ha ha güleyim bari yahu sandıktan çıkan 4 oydan 3cünü kendine ayıran parti istanbulda seçim bitmeden tesekkürler istanbul binaliyi seçtiğiniz için diye pankrat asan parti bugüne kadar oyları çalan parti oy bekleyecek trofo kedileri nerde ayol yüzünüzde kızarmıyor degilmi noldu istanbul 8 bin fark attı...sandık beklyecekmiş chp mi çalacak oyları hiç gülecegim yoktu ösym yi çal kpss yi çal sandık bekle hey yarabim ya komedi yeminle 128 milyar doları çaldırmayaydınız

Vatandaş

06 Şubat 2023 Pazartesi 18:16

Bomba32 yazılan yorumları neden yayınlamıyorsunuz. Ya bunu haber yapmayacaksın ya da yorumları yayınlayacaksınız. Yazıklar olsun size ve haberciliğinize.

Yazık

06 Şubat 2023 Pazartesi 18:12

HEY YA RABBİM YAĞLI EKMEK... "Sandıklara Sahip çıkacağız " diyene bak . Mühürsüz oy pusulalarını MİLLET İTTİFAKI MI SAYDIRDI? İstanbul Seçimlerinde Yurttaşın zarfa koyduğu 4 oy pusulasından sadece birini iptal ettiren MİLLET İTTİFAKI MI? Bİraz yüzü kızarır insanın bu sözleri söylerken.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR