19 Mart 2024 Salı

Sağlık çalışanlarının tercihi Türk Sağlık Sen

Sağlık çalışanlarının tercihi Türk Sağlık Sen

Isparta

Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Hayrettin Çiçen açıklamasında; 'Başarılı bir yetki sürecini geride bırakmış bulunmaktayız. Bu süreç içerisinde sağlık çalışanlarının tercihi Türk Sağlık Sen olmuştur. İl genelinde üye sayımızı bir önceki yıla göre % 48 oranında artırdık, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Şarkikaraağaç Dr Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi ve Isparta Ağız Diş Sağlığı Merkezinde yetkili sendika olduk. Yalvaç Devlet Hastanesinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türk Sağlık Sen yetkili sendika olmuştur.

Türk Sağlık Sendikası; Genel Merkezi öncülüğünde, bütün şubeleri, il temsilcilikleriyle beraber her daim sağlık çalışanların yanında olup, onlara gereken bütün desteği vermeye devam edecektir. Üyelerimizin bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti gösterip onları mahçup etmeyeceğimizi bilmelerini isterim. Günümüz şartlarında sağlık çalışanlarının maddi, özlük ve sosyal hakları yönünden durumu ortadır. Gelinen bu ekonomik şartlarda memurların en temel sorunları olan geçmişten gelen kayıpların telafisi için seyyanen zam, refah payı verilmesi ve aylık oluşan enflasyon farkının her ay mahsup edilmesi acilen hayata geçirilmelidir. Sağlık çalışanlarının lehine olacak şekilde ek ödeme yönetmeliğinin düzenlenmesi, 3600 ek gösterge, sözleşmeli personellerin kadroya alınması, sağlıkta şiddettin son bulmasını sağlayacak etkin bir yasanın çıkarılması, malpraktis düzenlemesinin yapılması, sağlık personellerinin kreş sorunun çözülmesi gibi problemlerin ivedilikle çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bu bağlamda her alanda mücadelemiz sürmektedir. Üyelerimiz ve çalışanlarımızın haklarını korumak için hiçbir mücadeleden geri durmayacağımızı bir kez daha dile getiriyorum. Bu kapsamda sağlık çalışanlarımızla birlikte çeşitli tarihlerde alanlarda basın açıklamaları ve iş bırakma eylemleri gerçekleştirmiş bulunmaktayız, haklarımızı alana kadar da bu mücadele devam edecektir. Ümit ederiz ki önümüzdeki en kısa zamanda sağlık çalışanlarının sorunlarının çözüme kavuşması bir an önce sağlanır.

Bu yetki sürecinde emeği olan Yönetim Kuruluna, İş Yeri Temsilcilerimize, üyelerimize ve tüm Sağlık Çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğrucu davud

26 Mayıs 2022 Perşembe 19:36

Doktorlara karşı yapılan eylemin basmimari degilmiydi bu sendika ..Biri şifacı biri bozacı...farkları yok...

mrty

26 Mayıs 2022 Perşembe 15:50

sağlık senin başındaki adam gitmeden daha çok kan kaybeder o sendika.

Adam

26 Mayıs 2022 Perşembe 13:56

hayrettin başkan adamdır.

sakallı

26 Mayıs 2022 Perşembe 09:31

allah utandırmasın ve şımartmasın

Anne32

26 Mayıs 2022 Perşembe 09:16

Yazıklar olsun halkı mağdur edenlere ..

Sağlıkçı

26 Mayıs 2022 Perşembe 08:37

Sağ müd ve saz arkadaşları artık değişsin çalışanlar mutsuz

Sağlıkçı

26 Mayıs 2022 Perşembe 08:35

Bende sizin sendikadayım diğerinden bi tık öndesiniz oda diğer malum sen yalaka başkanı sayesinde

Mustafa Bora

26 Mayıs 2022 Perşembe 00:43

Kimsin?Ne iş yaparsın?

ABUZUTTİN

26 Mayıs 2022 Perşembe 00:10

2042 den 1611 demekki büyükmüş bravo HAYRETTİN beye rakamları bile değiştirdi bu adam kesin. MERAL AKŞENER Hanfendinin yerine geçmeli ülkeyi kurtarırsa bu kurtarır

Atila

26 Mayıs 2022 Perşembe 00:01

Erdal’ın labaratuara dönme vakti geldi artık

Erdal abi

25 Mayıs 2022 Çarşamba 23:34

Valla öbürkünden bin kat daha iyi.öbürkü ne diyor.her zaman tmm tmm diyor ama bi bo...k yok.takılmış birinin peşine kimseyi gözü görmez.ama herşeyin sonu var.allah iyi demez.yalanla dolanla olmaz bu işler.ben hakkımı helal etmiyorum.haram zukkum olsun.

Birbiriki

25 Mayıs 2022 Çarşamba 23:24

Sizde samimiyet var ondan sizi tercih ediyoruz

Isparta

25 Mayıs 2022 Çarşamba 22:55

Hayırlı olsun doğru tercih

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR