25 Nisan 2024 Perşembe

Sabahın ilk ışıklarından bu yana Eğirdir teyakkuzda

Sabahın ilk ışıklarından bu yana Eğirdir teyakkuzda

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Ankara'da ilçe adına devam eden projeleri ve yatırımların hızlanması için mücadele ederken, Belediye personeli ise Eğirdir'de kar yağışı nedeniyle teyakkuzda.

Eğirdir Belediyesi tüm yurtta olduğu gibi etkisini artıran ve etkili olan kar yağışı nedeniyle 26 iş makinesi ve 200 personeli ile kaldırım ve yol açma çalışmaları ile tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran başta olmak üzere tüm Belediye ekipleri Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri birimi personelleri sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

Bir yol görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta, kar ve ağaç görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Personel Eğirdir

19 Ocak 2022 Çarşamba 09:35

BELEDİYE ÇALIŞANLARININ MAAŞLARINI ÖDEMEMEYE DEVAM EDİYORLARDI SANIRIM DEVLET OLARAK ÇOK İŞ AZ PARA

Eğirdirli

19 Ocak 2022 Çarşamba 00:58

Gösteriş sadece eğirdir merkezde çalışma var gidin pınar pazarı mahallesi taştepeye yollar cam gibi buz ne tuzlama nede kepçe hiç birşey gelmedi gösteriş için eğirdir merkez başka birşey yok.ha gerçi eski belediye başkanı ne demişti köprüden sonrası köy köye yatırıma gerek yok demişti. Bu belediye başkanıda öyle sanıyor galiba ama hiç kimse unutmasın herşey vatandaşın elinde hiç bir şekilde verilen sözler tutulmadı. Bir tek sağlık ocağı yapıldı oda kulube gibi birşey oldu.

İşgüzar

18 Ocak 2022 Salı 23:09

Sabahın ilk ışıklarıyla olmaz bu işler. Sabahın ilk saatlerinde vatandaş işe gider siz gece gündüz 24 saat teyakkuzda olacanız. Yapamadığınız hizmete kılıf uydurmayın.

27. is makinasi

18 Ocak 2022 Salı 20:05

traktorden baska is makinasi yok bizim belediyede is makinasi iscilerdir hemide maasini alamayan isciler gorende meclis uyesi sawran is yapiyo sanacak foto cekip paylasmis birde aaaa pardon savran baskan diyecektik bunlara cunku bizim belediyede meclis uyelerinede baskan dememizi soyledi baskanimiz haha

Murat

18 Ocak 2022 Salı 19:11

Eğirdir de sular neden çamurlu akıyor sayın belediye yetkilileri sağlımızla oynamayın

Aa

18 Ocak 2022 Salı 18:18

Millet musluktan akan su için belediyeye su faturası öder biz nusluktan akan camur icin fatura ödüyoruz.Beyaz çamaşırlar kahverengi çıkıyor makinadan.Sabah kalkınca diş fırçalamıyoruz.Bir Allah ın kuluda çözüm üretmiyor.

Salih

18 Ocak 2022 Salı 17:53

Eğirdir halkına duyurulur.Çarşamba ve perşembe sabahı hava - 10 ile -11 C dondurucu bir sabahla uyanacağız.İşinize lütfen özel araçlarınızla yola çıkmayın.Çok acil işimiz olmadığı sürece çarşı pazara lütfen gelmeyin.Bu sabah herkes aracıyla çıkınca kabak lastikle çıkanlar trafiği felç etti.

Yolda kalan vatandaşlar

18 Ocak 2022 Salı 15:59

Helal olsun egridir belediye baskanına .Isparta belediyesi,ozel idare yetkilileri uyusun..Sabah ısparta halkı yollarda magdur oldu,hem şehir ici kavsaklarda,hem sehirler arası kavsaklarda yuzlerce araç insanlar magdur oldu.Ayıp ya!! Biraz sorumluluk gerek..Makam araclarina binip hava atmakla olmuyor yöneticilik.

Egirdirli

18 Ocak 2022 Salı 15:58

Eğirdir de musluklardan çamur akıyor. Bugün çamurlu suyu da kestiler. Halk su sorununa çözüm bekliyor. Hemen hemen her gün aynı sorun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR