28 Mart 2024 Perşembe

Perde ve Ev Tekstili’nde Kalitenin Adresi Musa Yılmaz Perde tasarım

Perde ve Ev Tekstili’nde Kalitenin Adresi Musa Yılmaz Perde tasarım

Isparta

Isparta’da perde ve ev tekstili denince kaliteli ürün çeşitleri ve güler yüzlü hizmet anlayışı akla ilk gelen isim olan Musa Yılmaz Perde Tasarım Mağazası yüzlerce çeşit ürünleriyle, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile müşterilerine 24 yıldır hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor.

İşletme Sahibi Musa Yılmaz, kendilerinin 24 yıldır Isparta’da Kunduracılar Sitesi gerisinde perde çeşitleri ve ev tekstil ürünleri ile Ispartalılara hizmet verdiklerini hatırlatarak, “Kaliteli ürünlerimizle ve güler yüzlü hizmet anlayışımızdan ödün vermeksizin yıllardır işimizi yapmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

PİERRE CARDİN’İN

ISPARTA BAYİSİYİZ

Musa Yılmaz Perde Tasarım mağazası 2 kattan oluşuyor ve 200 m2 lik teşhir salonu ile yüzlerce çeşit  perde ve ev tekstil ürünlerinin satışını yapıyor. Pierre Cardin ev tekstil ürünlerinin Isparta Bayisi olan Musa Yılmaz Perde Tasarım Mağazasında tül perde, fon perde, zebra ve stor perde çeşitlerinin yanısıra ahşap ve metal Jaluzi perde çeşitleri  de bulunuyor. Mağaza sahibi Musa Yılmaz, Pierre Cardin ev tekstil ürünlerinin yanısıra yüzlerce perde çeşidinin satışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Mağazamıza gelen müşterilerimiz istedikleri perde çeşidini ve arzu ettikleri ev tekstil ürünlerini uygun ve ekonomik fiyatlarla cazip ödeme imkanı ile rahatlıkla bulabilirler. Müşteri memnuniyeti bizim önceliklerimiz arasında ilk sırada gelir” dedi.

PERDELERİN DİKİMİNİ

KENDİ ATÖLYEMİZDE

GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Musa Yılmaz Perde Tasarım Mağazası olarak müşteriler tarafından beğenilen ve satın alınan perdelerin itina ile kendi atölyelerinde dikimini yaptıklarını belirten mağaza sahibi Musa Yılmaz, “Müşterilerimizin talebi doğrultusunda tecrübeli personelimizle Ev ve işyerlerinde ücretsiz keşif yapıyoruz, sipariş alındığında perdelerin dikimi ve montajı da yine deneyimli personelimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. Keşif ve montajdan hiç ücret talep etmiyoruz bu tamamen bizim müşterilerimize bir hizmetimizdir” dedi.

CAM BALKONLARIN DA

PERDESİ BİZİM İŞİMİZ

Musa Yılmaz Perde Tasarım olarak aynı zamanda cam balkonlarda kullanılan Plicell perdenin bayiliğini de yaptıklarını kaydeden Mağaza Sahibi Musa Yılmaz, cam balkonlarına perde taktırmak isteyen müşterilerimiz mağazamıza gelerek kalitesi tartışılmaz olan Plicell cam balkon perde çeşitlerimizi inceleyebilirler. Isparta’da bu zamana kadar çok sayıda ev ve işyerinin cam balkonlarına Plicell perde taktık ve tüm müşterilerimizden olumlu referanslar aldık, hepsi bu üründen ve hizmetimizden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Perde ve ev tekstili ile cam balkona perde yaptırmak isteyen tüm değerli müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz. Çay ve kahve ikramı eşliğinde ürünlerimizi yerinde görmelerini tavsiye ediyoruz., Ekonomik fiyat ve uygun ödeme koşullarından mutlaka yararlanmaları çağrısında bulunuyoruz. Takdir müşterilerimizin” şeklinde konuştu.

MUSA YILMAZ PERDE TASARIM

Adres: Primehmet Mahallesi 1732 sokak No:15 Kunduracılar Sitesi gerisi

İletişim. Mağaza: 0 246 218 81 96

GSM: 0 533 374 21 02

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

magdur

01 Şubat 2023 Çarşamba 13:14

ne kadar kalitesiz ürün varsa sizin dükkanda milleti aldatmaya utanmı yormusun

Dr. Okan Büyükçam

01 Şubat 2023 Çarşamba 09:09

Web siteniz yok sanırım ve instagram hesabınızda gizli ürün listeniz yokmu?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR