27 Temmuz 2024 Cumartesi

Patpat kazası: Sürücü yaralandı

Patpat kazası: Sürücü yaralandı

Isparta

Isparta’da patpat kazası meydana geldi. Sürücü hafif şekilde yaralandı.

Kaza dün aksam 21.00 sıralarında Yalvaç ilçesi Yukarıkaşıkara Köyü’nde meydana geldi. 59 yaşındaki B.M yönetimindeki patpat, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi üzerine kaza yaptı. Sürücü B.M. hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. B.M sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra tedbir amaçlı Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Uçak kullanıyorlar:)))

23 Eylül 2023 Cumartesi 19:40

Yukarıkaşıkara,aşagıkasıkara, aşağı, yukarı tırtar kundanlı,Gençali gbi en fazla bu köylerde gördüğüm 10 yaşına dahi gelmemis çocuklar,80 yaşındaki dedeler kadını kızı şoför olmuş gbi patpatın üzerinde,sanki uçak kullanıyorlar gbi hava ve hız almış başını gidiyor bence kursuna gidilip ehliyet verilmeli yoksa,daha çook kaza ve kayıp olur.

Çözüm zenginlesmekte.

23 Eylül 2023 Cumartesi 15:41

Bu patlarlar hep fakirlikten kardeşim,parası olmadığı için,bir de ucuz vergi yok traktör gibi.

ARAPHAN

23 Eylül 2023 Cumartesi 15:16

AND İÇTİK.DEVLETİMİZİ SEVİYORUZ.VERĞİ KAÇIRMIYORUZ.VERĞİ KAÇIRANLAR ISPARTALI DEĞİLDİRLER YABANCIDIRLAR ya doğu,ya g. doğu yada suriyelidirler.SURİYELİLERİ UCUZ TARIMDA,BESİHANELRDE ÇALIŞTIRMIYORUZ İNSAN HAKLARINA SAYGILIYIZ.YASALARA SAYGILIYIZ,BÜYKLERİMİZİ,SAYIYORUZ,ĞÜÇÜKLERİMİZİDE SEVİYORUZ.ARAPLARI SEVMİYORUZ LAKİN HAÇLILARI SEVİYORUZ.DİYENLER BELLİDİR.HAİNLERİN işlerinde çalışmayınız sofranızı açmayınız,ırkçılarA yardım etmeyiniz.SİZİN İÇİN KAHRAMAN JÖH,PÖH çarpışıyor benim içindejöh,pöh,öso

Ali

23 Eylül 2023 Cumartesi 14:48

Trafikten kaldırabiliyor çözümü yok hayalet araçlar can ve mal kaybına devam imalatı ve kullanımı yasaklanmalı.Standart olmayan bi taşıt.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR