27 Nisan 2024 Cumartesi

Patlama sonrası yangın çıktı

Patlama sonrası yangın çıktı

Isparta

ISPARTA'DA iş makinesinin yeraltındaki doğalgaz borusunu patlamasının ardından yangın çıktı. Yangında iş makinesi tamamen yanarken, belediye personeli 3 işçide yaralandı.

Olay Mehmet Tönge Mahallesi 248 Cadde de meydana geldi. Isparta Belediyesi'ne bağlı ekipler yol yapım çalışması sırasında asfalt kazıma için kullanılan iş makinesi, doğal gaz borusunu patlattı. Patlama sonrası kıvılcımın yol açmasıyla iş makinesi alev aldı. Yangında 3 işçi yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis, İtfaiye ve polis ekipleri ve doğalgaz firmasına ait ekipler sevk edildi. İşçileri olay yerinde ilk müdahaleleri yapılırken, ambulanslarla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kaldırılarak tedaviye alındılar.

Polis ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, alev alev yanan iş makinesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hanzade

04 Temmuz 2022 Pazartesi 11:12

atsız kahraman ...vatandaş ... belediyeden yardımlar..makarna kömür makarna geliyor galiba

tech

02 Temmuz 2022 Cumartesi 22:23

9 nisan günü de aynı yerde greyder aynı hattı patlatmıştı. Doğalgaz hattı deplase edilir iken yüzeye çok yakın yapılmıştı. Bugünkü kazadan sonra 50-60 cm kadar aşağı aldılar. Keşke o zaman yapılsa idi. İşçiler veya belediyeden ziyade müteahhit firma yada torosgaz sorumluluğunda bir olay. İlgili ihalede kimin hangi kısımlardan sorumlu olduğuna bakılarak adli merciler karar verecektir. Keşke hiç yaşanmasaydı. Tesellimiz can kaybı yaşanmaması. İşçi kardeşlerimize ve belediyemize büyük geçmiş olsun.

VatandaŞşş

02 Temmuz 2022 Cumartesi 22:07

Öncelikle yaralanan arkadaslar Allah acil şifalar versin.. Birde bu olaydan ötürü, belediye yi kötüleyen arkadaslar suc makineyi kullananın personelden degildir suc dogalgaz borusunu yönetmeliğe uygun döşeme yen toros gazda oldugunu düşünğyorum bu makine ıspartanın her yerine kazıma işlemi yapıyor töngede bu istenmeyen olay yaşanıyor demekki töngede dogal gaz borusu yüzeye yakın döşenmiştir belki sokak aralarında o şekilde e yaptılar incelenmeli

ADSIZ KAHRAMAN.

02 Temmuz 2022 Cumartesi 19:49

Yorum yapan arkadaşlar sanki siz çok dürüstsünüz önce iğneyi kendinize sonra çuval dızını başkasına batırın evinizde hanımınızdan bir barda şu isteyemezsiniz ama buradan belediyeyi kötülemeyi çok iyi bilirsiniz burada iş kazası olmuş sonuçta a belediye başkanı b belediye başkanı diye birşey yok önemli olan işçi kardeşlerimize Allah acil şifalar versin inşallah. Bu olay sizlerin yada bizlerin başınada gelebilir olacakla öleceğim önüne geçilemez.

Kontrol

02 Temmuz 2022 Cumartesi 16:32

Belediyeye ait iş makinalarının yasaya göre periyodik kontrolü makina mühendisleri odasından yapılıyor mu?

Seviye li olun

02 Temmuz 2022 Cumartesi 16:17

Ahmet işçinin hatası belediye suçlama söverler

Selim

02 Temmuz 2022 Cumartesi 15:26

Yolda doğalgaz olduğunu işçiler bilmiyormu, ne bu lakayatsizlik vurdum duymazlik sonrada devletin aracı yanıyor sırf vurdum duymazlik tan dolayı, işçilere ve başında kim var ise onlardan kazanin bedeli tahsil edilmeli

Ahmet

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:32

Ne Belediye ama hergün bir vukuat, Şükrü bey sende bir nasipsizlik var, daha fazla zarar vermeden bi çaresine bak bu işin

Vatandaş

02 Temmuz 2022 Cumartesi 13:26

Belediyede neler oluyor yahu… musibetler, yangınlar, olaylar. 40 yaşıma kadar bu kadar olaylı bir belediye görmemiştim. He bunlar pek hayra alamet değilde hadi bakalım. Geçmiş olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR