Isparta’da bir pastaneye müşteri gibi giren 1 şüpheli, kasada bulunan sadaka kutusunu çaldı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay dün Kaymakkapı Meydanı’nda bulunan Tuhafiyeciler Sitesi girişindeki bir pastanede meydana geldi. Pastaneye müşteri gibi gelen kırmızı montlu ve siyah şapkalı 1 şüpheli, çalışanın kasadan uzakta olduğunu fırsat bilerek, sadaka kutusunu montunun içine kattı. Daha sonra pastaneden ayrıldı. Sadaka kutusunun olmadığını fark eden pastane sahibi, kameraları izleyince çalındığını anladı. Polise ihbarda bulunulurken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ahmet
02 Ocak 2024 Salı 08:17Memleketinde neler calinmiyor ki
mahoni
02 Ocak 2024 Salı 08:05Lütfen hayatında hiç bir hayır yapmayan kişiler sanki hayır yapıyormuş gibi ahkam kesmesinler birisi konulan kutulara. Takmış sana ne zorlami para alınıyor birisi tarikata cemeata takmış sana ne LEKUM DİNİKUM VELİYEDİN
spartakus
02 Ocak 2024 Salı 04:18sadaka kutuları bir yerden verilmeli.. herkez kutu koyuyor içini kendi bosaltıyorsa nerden bilecegiz devlet kontrolunde olmalı
Vatandaş
01 Ocak 2024 Pazartesi 19:42Muhtemelen cemaatin tarikatın birine gidecekti en azından işe yaramış olur.
Simo
01 Ocak 2024 Pazartesi 15:26İhtiyacı varmış demekki. Allah kabul etsin.
vatandaş
01 Ocak 2024 Pazartesi 15:20hırsızlık olaylarına alışmalıyız artık.bu kadar maaşa bu kadar insanlık