27 Temmuz 2024 Cumartesi

Panik üstüne panik yaşadık

Panik üstüne panik yaşadık

Isparta

Kahramanmaraş merkezli olan ve 11 ili etkileyen deprem sonrası Isparta'da misafir edilen Şeref Taştan, depremde yaşadıklarını Bomba32 Haber ekibine anlattı. Taştan, panik üstüne panik yaşadık dedi.

6 Şubat'ta meydana gelen depreme Malatya'da evinde yakalanan Şeref Taştan; 'Her zamanki gibi evimize geçtik uyuyorduk. Saat sabaha doğru 04.17 sularında büyük bir sarsıntıyla uyandık. Can havliyle kendimizi dışarı attık. Ben meydanda oturuyordum. Aşağıya indiğimiz zaman binaların beşik gibi salladığını gördüm. Binalar gözümün önünde teker teker çökmeye başladı. Bunu ancak yaşayan bilir, yaşamayan bilmez. Panik üstüne panik yaşadık' dedi.

DEPREMDEN DAHA KÖTÜSÜ SOĞUK

Deprem sonrası  evlerine bir daha giremediğini söyleyen Taştan, depremzedeleri en çok dondurucu soğukların zorladığını  şöyle anlattı; 'Depremden sonra herkes sokaklara indi. Adeta bir mahşer günü gibiydi. 1 hafta boyunca dondurucu soğukla mücadele ettik. Bize o kargaşada yardım eden hiç kimse olmadı. Soğukta kimi vatandaş arabalarında kaldı. Kimisi sokaklarda ateş  yakarak hayatını devam ettirmeye çalışıyordu. Biz deprem sonrası ailemle arabada tüp yakarak ısınmaya çalıştık. Yiyeceğimiz yemeğimiz içeçek suyumuz yoktu. Sağolsun Rize'den Elazığ'dan gelen gönüllü vatandaşlar bize orada çorba dağıttı. Battaniyeler verdi. Onlar sayesinde hayatımızı devam ettirebildik. Başka kimse gelmedi' ifadelerini kullandı. (Kübra Kevser Karataş)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mamati

22 Mayıs 2023 Pazartesi 14:15

muhammet adına hürmeten yardım etmedi demişssin devlete adın seni çarpar adına kendin hurmet edersen senin için iyi olur (senin gibi 5 vakıt namaz kılıp müçahit kılıçtaroglu demedik diyemi bu kızgın LEKUM DİNİKUM VELİYEDİN)

Muhammed mustafa

22 Mayıs 2023 Pazartesi 13:03

Devlet yardımı etmedi ama yinede oylar reise ne güzel kafa bu .

YABANCI

22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:58

birileri KARDEŞİNİ KUCAKLIYOR BİRİLERİ DE YUNAN VELETLERİDE DEPREMZADELER HAKARET EDİYOR.insanlık arasındaki fark aslında HAKARET EDENİ % 100 AHLAKSIZLIK DEPREMİ VURMUŞ.ONUR KALMAMIŞ .İNSANIM DİYE ĞEZİYOR.

hasan

22 Mayıs 2023 Pazartesi 11:57

yalan söylüyorsun bence.cumhurbaşkanı oyle demiyor.reisin lafı üzerine laf olmaz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR