17 Kasım 2018 Cumartesi 20:58
Isparta
Isparta’da Özkanlar Alt Geçidi çıkışında araçlar birbirine girdi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 7 yaşındaki bir çocuk yaralandı.
Kaza İstanbul Caddesi yolu üzeri alt geçit çıkışında meydana geldi. Alt geçit çıkışında otomobil ile panelvan çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle panelvan bariyerlere yıktı. Kazada 7 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol trafiğe bir süre kapandı. Araçlar çekici yardımıyla götürülürken yol tekrar trafiğe açıldı.
Ferty
18 Kasım 2018 Pazar 18:27O alt geçidin çıkışında kaza olmasının sebebi yana araç parkına müsade edilmesidir. Yan yoldan gelen karşısına park etmiş araç çıkınca alttan gelenin yoluna giriyor. Biraz da dalgınlık varsa kaza kaçınılmaz oluyor. Tamamen belediyenin hatası. Yollara yıllardır rahatlatıcı müdahale yapılmadı.
Doblo team
17 Kasım 2018 Cumartesi 23:51Ciyak ciyak ciyak