28 Mart 2024 Perşembe

Oyun park alanları yenileniyor

Oyun park alanları yenileniyor

Isparta

Isparta Belediyesi, kent içerisinde bulunan 364 adet park ve mesirelik alanı bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, 19 oyun parkında yenileme çalışması başlatırken, yeni park ve oyun alanlarını da şehre kazandırıyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehirdeki 364 park ve mesirelik alanda çalışmalarına devam ediyor. Günün şartlarını karşılamayan ve deforme olan çocuk oyun alanları ve parklarda yenileme çalışmaları yapılırken, yeni park ve oyun alanları da şehre kazandırılıyor. Mahallelerde bulunan ve günün şartlarını karşılamayan 19 adet çocuk oyun parkı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Çalışmaların yapıldığı alanlardan biri de Hızırbey Mahallesindeki Kulepark oldu. Çalışmalarda ilk olarak kauçuk zemin kaldırılırken, oyuncaklar söküldü. Zeminde yapılan çalışmaların ardından yeni oyun alanlarının montajı gerçekleştirilecek.

Bunun yanında Işıkkent Mahallesinde 11 bin 600 metrekarelik alanda yeni park alanı kuruyor. Çalışmalar kapsamında park alanında daha önce bir adet semt sahası inşa edilmiş ve ağaçlandırma yapılmıştı. Çalışmaların devamı olarak da park alanında yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları oluşturulacak ve spor aletleri kurulacak. Alanda düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HOCANIM

30 Kasım 2022 Çarşamba 21:05

BUGUN ESKİ DEVLET HASTANENİN ORDAN GEÇTİM YAZIKLAR OLSUNKİ ASIRLIK ÇAM AGAÇLARINI KESMİŞLER ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SİZİ O GÜZELİM BAHÇEYE NASIL KIYDINIZ BE SİZMİ DİKTİNİZ ONLARI BU ÜLKENİN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK FELAKET NE SAVAŞ NE SEL NE DEPREM DİR AGAÇ DÜŞMANI YEŞİL DÜŞMANI AKP DİR SİZEDE YAZIKLAR OLSUN BELEDİYE BAŞKANI SAYENİZDE ŞEHİR ÇÖLE DÖNMEK ÜZERE GURUR DUYUN

Rıza

30 Kasım 2022 Çarşamba 07:42

Hizirbey kule parka wc gerekiyor

Borcumuz olmadıgı için parkları yeniliyor belediye

30 Kasım 2022 Çarşamba 01:53

Adam ne demiş.KİM ZENGİN OLUYOR. DİYE YAZIYOR. O ZAMAN ALAN ŞİRKETİ BİR ARAŞTIRIN. BÖYLECE KİMİN ZENGİN OLDUĞU ORTAYA ÇIKAR. BORÇSUZ BELEDİYE TEK ISPARTA BELEDİYESİ.

Merkezli

29 Kasım 2022 Salı 23:38

Aliköy de lazım

Aslı YEŞİLDERE

29 Kasım 2022 Salı 22:19

Mavikent Camii batısındaki çocuk oyun parkımız kaç yıl önce sökülmüştü . Nihayet ihalesi yapılmış demek ki.. Umarım sağlam malzemeden yapılmıştır. İkincisi parklara kamera konulsun. Kıran, bilerek zarar veren ve çalanlara ödettirilsin.

Vatandaş

29 Kasım 2022 Salı 21:37

Parklara kamera koyun o zarar verenler tespit edilip onlara ödetsinler.

Feridun can

29 Kasım 2022 Salı 20:10

Hayvan pazarı altına yapılan park mı hayvan parkuru mu belli değil beton kum karışımı birsey

SURİYELİ

29 Kasım 2022 Salı 18:27

YEDİ ŞEHİYLER MAHALLESİ ÇİÇEK EVLER PARKI,NA DA Bİ EL ATIN MEYHANE GİBİ NERDE BU PARKIN SORUMLUSU TEMİZLEMİYOR HİÇ.

kış

29 Kasım 2022 Salı 17:09

ilkbahara doğru yapsaydınız da kardan kıştan elektrikten etkilenmeseydi kim zengin oluyor yine yazık gunah

kacuk USTASI...

29 Kasım 2022 Salı 16:49

Kışın kavcuk İŞİ Yapmak Çok düşündürücü Yine Çöp E Giden Yetim Parası..

Zamansız

29 Kasım 2022 Salı 15:24

Yaza doğru yaparsaydınız kalıcı olurdu. Yapılan malzamenin üzerinden bir kış geçecek malzemenin ömrü azalacak, bunu üşünmeniz lazımdı!... Bir de hepsini sökmekde nedir? bozuk olan yerleri tamir edin yete. masrafa gerek yok. dimi ama!... ZAMANSIZ....

kamile

29 Kasım 2022 Salı 15:22

yapın yapın çok lazım cuma pazarında suriyelilere eglence buralar kaldırın cuma parkındakini havuzumuzu verin bize yeter be...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR