ISPARTA'DA Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesinde seyir halindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle ters döndü. Kazada sürücü ile aynı araçta bulunan 1 kişi yaralandı.
Kaza bugün saat 09.30 sıralarında SDÜ Doğu Yerleşkesinde meydana geldi. S.Ö'nün kullandığı 20 PD 890 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak yaya yolu üzerinde ters döndü. Kazada sürücü S.Ö. ile aynı araçta bulunan F.Ö. hafif şekilde yaralandı.
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sdü
12 Aralık 2020 Cumartesi 04:29Vatandaş Rıza ,Kimyager ,Tofaşçı bilip bilmeden ahkam kesmeyin plaka yabancı olabilir şoför sdü personeli yoluda ****et iyi biliyor olmuş bir kaza çok şükür ikiside iyi Allah korumuş
öğrenci
12 Aralık 2020 Cumartesi 00:36kaza yapılan yerde öyle saçma sapan bisiklet yolu var ki kaza yapılmaması içten bile değil Bisiklet yolu normal yolun 10 cm üzerinde 2 araba zor geçiyor mecburen 10 cm yukarıda olan bisiklet yoluna çıkması gerek düzenleme yapılmaz ise daha çok kaza olur orada
Vatandaş RIZA
11 Aralık 2020 Cuma 21:14Öncelikle geçmiş olsun. Altındaki araç 830 kg, sabah çiğ var, **** buzlanma var. Bilmediğin yol, önünde viraj var. Ne yapacaksın da süratli gidiyorsun. Anlamak mümkün değil. Yine de ucuz atlatılmış, tekrar geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
kimyager
11 Aralık 2020 Cuma 13:17daha önce de oldu hemen hemen aynı yerde aynı tip bir kaza. kardeşim kampüsün içinde neden hız yapıyorsunuz anlamıyorum ki...
tofaşcı
11 Aralık 2020 Cuma 11:56Uçmaya çalışmış ama uçamamış.