Eğirdir'de bugün saat 10.15 sıralarında meydana gelen kazada 8 yaşlarındaki kız çocuğuna araç çarptı. Edinilen bilgilere göre Eğirdir'de Altıngöl Otelde gece konaklayan 27 Plakalı tatilci aile otelden ayrılmak üzere karşı şeritte bulunan araçlarına doğru hareket ettiler. Bu esnada ailenin küçük kızı araçlarının bulunduğu karşı şeride geçmek isterken hızla gelen 34 LG 5947 plakalı araç ani fren yapmasına rağmen kaza meydana geldi. Bağırma sesleri ve ani şoktan sonra olay yerine ilk olarak trafik ekipleri, daha sonrada ambulans geldi. Bilinci açık olan küçük kız ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde polislerin yaptığı incelemelerin ardından sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Kemal ERBEN - EĞİRDİR
Rahmi Küçükkaya
01 Ağustos 2018 Çarşamba 23:08Kardeşim yollar 50 yılın öncesinin yolları , ne genişletildi , ne yenilendi ama trafik yüzde 10 bin arttı..Daracık yollar tırlar kamyonlar otobüsler sığmıyor.
göller
26 Temmuz 2018 Perşembe 12:39eğirdirin içinde 40 /50 km le gidilirse kaza olmaz ama kendini bilmez cahiller 80 /90 km hızla çarşı içinden gidiyorlar trafik te hiç bir önlem almıyor çarşı içinden çok çok yavaş geçmeliyiz
Sorumsuz aileler başıboş çocuklar
24 Temmuz 2018 Salı 23:42Sorumsuz aileler, başıboş çocuklar, sonra sürücünün başı yanıyor