Isparta Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, beraberindeki heyetle birlikte sıcak hava nedeniyle riskin arttığı bu günlerde, yangınla mücadelede görev yapan ilk müdahale ekiplerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Aşağıgökdere, Çamlık ve Sığla Yangın İlk Müdahale ekipleriyle bir araya gelindi.
Bölge Müdürü Özdemir’e ziyarette, Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan ve Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Abdülkadir Taşer de eşlik etti. Ekiplerle sahada görüşen heyet, orman yangınları sezonunda alınan tedbirler ve ekiplerin hazırlık durumları hakkında bilgi aldı.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığı bu dönemde yangın riskinin ciddi şekilde arttığına dikkat çeken Özdemir, tüm ekiplerin sahada dikkatli ve hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı. Özverili çalışmalarından dolayı personeli tebrik eden Özdemir, “Ateş savaşçıları” olarak nitelendirdiği ekiplere teşekkür ederek, Isparta ve ülke genelinde yangınsız ya da en az hasarlı bir sezon geçirilmesi temennisinde bulundu.