28-29-30 Haziran tarihlerinde Gönen Köy Enstitüsü Okulu Mezunlarının 29. Buluşma Günü etkinliği düzenlendi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken Gönen Köy Enstitüsü mezunu Nejdet Bardak, etkinlikte Atatürk’ün oynağı zeybek gösterini sergiledi. Duygusal anlar yaşanırken, tüm katılımcılar o anı ölümsüzleştirdi.
Gönen Köy Enstitüsü Okulu Mezunlarının 29. Buluşma Günü etkinliği yapıldı. Etkinlikte konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Kesmen, "Başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allahtan rahmet diler minnetle anıyorum. Geleceğimizin mimarları tüm öğretmenlerimizi saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Gönen Köy Enstitüsü mezunları öğrencileri kürsüye gelerek anılarını anlattı.
Atatürk’e benzeyen Gönen Köy Enstitüsü mezunu Nejdet Bardak Atatürk’ün oynağı zeybek gösterini sergiledi. Programdan sonra Gönen Fen Lisesi yemekhanesinde gelen misafirlere yemek ikram edildi.
Vatandaş
03 Temmuz 2019 Çarşamba 10:34Kapcikara ben ne demişim sen ne cevap vermişsin ne alakaya maydonoz onu anlamak mümkün degil siyaset el alakalı birsey var mi yazdığım da bu zavallının Atatürk üzerinden prim yapması ve şaklabanlık yapması
Mehmet
03 Temmuz 2019 Çarşamba 09:30atatürkü çok severim de böyle lüzümsuzları hiç sevmiyorum
?
03 Temmuz 2019 Çarşamba 01:10la bu şizofren harbiden kendisini Atatürk sanıyor galiba
kapcıklara
02 Temmuz 2019 Salı 20:41vatandaş.. belki belki dediğin gibi. lakin cumhuriyetle rejile sorunu varmı. milli değerlere kurucu iradeyle sorunu varmı.din istismarı yapıp süpyancılık yapıyormu. sarıklı çarıklı yarıklı zihniyet kokmuşları övüp biat ediyormu.. hayır... lakin sen baya şüpheli durumdasın gibi.
Vatandaş
02 Temmuz 2019 Salı 11:49Atatürk üzerinde prim yapmaya çalışan zavallının biri yıllardır tanırım hayatta Bir kişiye faydasi olmayan Atatürk reklam yapan acizin biri dir asisi derece de Osmanlı dusmanidir bu gibi adamların elinde ne nesiller çürüdü maalesef