19 Mart 2024 Salı

Önceliğimiz vatandaş memnuniyeti

Önceliğimiz vatandaş memnuniyeti

Isparta

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 175.kuruluş yıldönümü dolayısıyla Isparta Tapu Müdürü Ahmet Haluk Doğan ve Isparta Kadastro Müdürü Ali Soydan ile beraberindeki kurum çalışanları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Isparta Kadastro Müdürü Ali Soydan kurumla ilgili olarak, Başkan Başdeğirmen’e bilgiler verdi. Tapu ve kadastro müdürlüklerinin ülkenin temel kurumlarından biri olduğunu söyleyen Soydan, “Tapu müdürlükleri olarak taşınmaz hukukuna ilişkin işlemler yürütülmekte. Kadastro müdürlükleri olarak da işin teknik ve mühendislik boyutlarıyla taşınmaz mallara ilişkin işlemleri yürütmekteyiz. Bununla ilgili vatandaş ve kamu kurumlarının memnuniyeti her zaman önceliğimiz olup, çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 175.kuruluş yıldönümünü kutlayan ve duyduğu memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de her bir vatandaşın hayatı boyunca en az bir kez tapu ve kadastro müdürlükleriyle işi olduğunu söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Sizler insanlarımızın mutlu olduğu yerlerdesiniz. Allah kolaylık versin, daha güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin. Sizler köklü kurumlarımızdasınız. Yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

24 Mayıs 2022 Salı 14:40

öncelikle yolalrdaki çukurları kapatmaktan acizsiniz. develt kar yağışı dolayısı ile özellikle ödenek çıakrttı. ama nafile. şunu merak ediyorum; kendi araçalrınzı ile de geçerken de mi hiç rahatsız olmuyorsunuz? nasıl bir kafa ve zihin yapınız var_? ayrıca gün sayıyorsunuz, yaptığınzı görev ihmalleri ve beytül mala el uzatmaktan yargılanacaksınzı diye tahmine diyorum. kal sağlıcakla

Offff

24 Mayıs 2022 Salı 10:09

Sen ağzınla kuş tutsan yalan sadece gün sayıyoruz sende say bence

vatandaş

23 Mayıs 2022 Pazartesi 23:45

toz topraktan, delik deşik yollardan, berbat trafikten, araplardan, afganlardan, pakistanlılardan, pahalılıktan, 1 depo benzine 1500 tl vermekten bıktık, yaşama sevincimizi aldınız hiççç memnun değiliz hiçç

Ali

23 Mayıs 2022 Pazartesi 19:23

Önceliğiniz vatandaş memnuniyeti ise bir an önce bir gidersiniz.

Ahmet

23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:47

Çok komik sın başkan gıdık Lada gülelim

65 yaş

23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:14

Sayın başkan su saatleri patlayınca eski dönemlerde olduğu gibi belediye değiştirsin. Milleti memnun edecekseniz burdan başlayın.

Emekli öğretmen

23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:11

Beledoye imar burolari ve tapuya cok dikkat etmek gerek.Zira buyuksehirlerde rusvetsiz is yapmiyorlar.Dürüst insanların çalışması gerek.Dürüst calışanlara selam olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR