03 Mayıs 2025 Cumartesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selim03

03 Ocak 2023 Salı 21:17

Öğretmenlerin müdahalesi yerinde olmuş öyle burdan yazması kolay olay anında müdahale farklı bir durumdur herkesin ilk yardım konusunda eğitim almasının gerekli olduğu gözler önüne serilmiş Allah en kısa zamanda öğrenciyi sağlığına kavuştursun

112

03 Ocak 2023 Salı 14:17

Öğretmenlerin bu çocuğa hiç bir faydası olmamıştır. 112 zamanında yetişip solunum yolunu açıp kalp msjı ile hayata döndürmüştür. Millete yalan yanlış bilgi veriyorsunuz..

İlk Yardım

03 Ocak 2023 Salı 14:16

Mümkünse herkes ilk yardım eğitimine alınmalı. Okullarda öğretmenle sınırlı olmamalı. Öğrencilerde alınmalı. Bu tür olaylar okuldan çok belki de evde,aile bireyleri arasında oluyor. Bu nedenle her ailede bir öğretmen olmayabilir.Ama öğrenci vardır.. Aslında bu uygulamanın Akkentte değil de Halk Eğitim aracılığı ile ,hastaneler ve ASM lerde yani merkezde yapılması daha sorunsuz ve rahat olur. Topluma yaymak içinde mesela her TC kimlik yenileme işleminde ilk yardim kursu belgesi istenebilir.

Erdem Adana

03 Ocak 2023 Salı 13:20

Yaptıkları mudahale sonuç vermedi ki.. Önce öne eğmeleri lazımdı kilolu çocuk dik duruyor öyle olmaz

Trafik E

03 Ocak 2023 Salı 12:50

Bu Görüntüler gösteriyor ki Temel İlkyardım bilgisi hayat kurtarıyor. Her okulda Bütün öğretmen ve çalışanlar eğitime alınmalı bununla beraber düzenli olarak en az 3 yılda bir bilgi tekrarı ve güncelleme için tekrar eğitime alınmalı.

Acil Şifa

03 Ocak 2023 Salı 12:48

Çok geçmiş olsun. Çocuğumuza acil şifalar diliyorum. Allah yardımcısı olsun, ailesine bağışlasın. İdareci ve Öğretmenlerin olaya anında ve yerinde müdahale etmesi de takdire şayan bir davranış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR