Kaymakam Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu
Kaymakam Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök 2022 – 2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ilçemiz Süleyman Demirel İlkokul ve Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
Sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Adem Çelik ve Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök karne alan öğrencileri tebrik etti. Tatil döneminde dinlenmeleri, eksik oldukları konuları tekrar edip bol bol kitap okumaları, verimli ve eğlenceli geçirmeleri önerilerinde bulunarak öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.
Düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Adem Çelik'in yanı sıra Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.