26 Nisan 2024 Cuma

O zihniyet bir köşede duruyor: Allah onlara fırsat vermesin!

O zihniyet bir köşede duruyor: Allah onlara fırsat vermesin!

Isparta

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hatice Vildan Müftüoğlu, Gün Başlıyor programında siyaset serüvenini anlattı. 28 Şubat ve öncesi sürece işaret eden Müftüoğlu, başörtüsü zulmünü yapan zihniyetin bir köşede hâlâ durduğunu ileri sürerek “Allah onlara bir daha fırsat vermesin! ” dedi.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı, Hatice Vildan Müftüoğlu Kanal32 Televizyonu’nda katıldığı Gün Başlıyor canlı yayınında Gazeteciler RuzinAzerhan ve Bora Tüfekli’nin sorularını cevaplandırdı.

Siyaset yolculuğuna çıkış serüvenini anlatan Müftüoğlu, “Düşünen, muhakeme eden her insan sebep sonuç ilişkisi kurar. Ankara Beştepe’de büyüdüm ben. Ankara başkentimiz. Başkentin çamur halini biliyorum. Günün bir bölümünde soğuk sularda çamurlu ayakkabılarımızı yıkama faslını yaşadığımızı hatırlıyorum. Çocukken soruyorsun:Burası başkent. Millet başka başkentlerde asfaltta yürürken biz neden çamurda yürüyoruz? Bu soruyu çok sordum kendime. O çocuk yaşlarımda.

Adnan Menderes idam edilmiş. Bir Başbakan neden idam edilir? Bu başbakan asıldıktan sonra halktan hiç kimse de” İyi ki asılmış!” dememiş.  Demek ki burada bir sıkıntı var.

Sütçülerliyim ben. Ankara’dan Sütçüler’e gidiyoruz. 12 saat sürüyor yol. Güvenli değil. Tek şeritli bir yol. “Bumudur dünyada ulaşım?” diye bunu düşünüyorsunuz.

Memlekette yoksulluğu görüyorsunuz. Köylüler kıyafet alamıyor, ”değişe gitmek” deriz; nohut veriyor, karşılığında başkalarının kullanılmış kıyafetlerini alıyor. Bunları düşünüyorsunuz sürekli; “Neden?”. Hep ‘neden?’ sorusuyla büyüdüm.

70’li yıllarda sağ-sol sebebiyle akan kanlarını düşünüyorum. Sağ sol çatışmalarında hayatını kaybeden gençleri düşünüyorum.

Yani bir şeylerhep ters gidiyor. Büyüdük ihtilâl oldu. Önce iyi bir şey sandık, çünkü kan durdu. Ama sonra görmediğimiz mahzenlerde işkenceler yapıldığını öğrendik.

Bu ihtilâli yapanları hiç kimse hayırla anmıyor. Sandık ki kan bitti. Meğerse başka bir hikâye yazılıyormuş. Bu defa da terör olayları ortaya çıktı. Gençliğimizde bu şekilde geçti.” dedi.

BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜ YAPAN ZİHNİYET

HÂLÂ BİR KÖŞEDE DURUYOR

Başörtüsü ile ilgili yaşadıklarını anlatan ve ‘zulüm’ olarak nitelendiren Müftüoğlu, “Öğretmenliğe sınavla alınıyoruz. Fen Lisesi’nde görev yapmaya hakkım var. Puanım o noktada. Beni başörtülü olduğum için Antalya merkezden Serik İmam Hatip lisesine gönderdiler. Neden? Başörtülü olduğum için. Bu büyük bir haksızlık değil mi? Başörtülüyseniz devlet dairesine bile alınmıyorsunuz.“Devlet neden başka şeylerle uğraşmıyor da enerjisini bana ve başörtülülere harcıyor ?” diye düşündüm hep.

İnsanlara doğruyu hakikati anlatmak gerek. Allah muhafaza tekrar aynı zihniyeti başımıza getirirsek kaldığı yerden devam edeceğine inanıyorum.

Bu zulüm tekrar yaşanmasın istiyorum. O kadın hakları savunucuları neredeydi o zaman? Ben onların hiç birini görmedim.

O zihniyet köşede duruyor. Kaldığı yerden devam edecek. İnönü zamanında Kur’an-ı Kerim’in yasaklandığını tecrübe ettik, sonraki zamanları tecrübe ettik. Bir daha aynı hataya düşmemeliyiz.

Eskiden savaş, ateşli silahlarla yapılıyordu. Bugün algı operasyonlarıyla yapılıyor. Şu anda bir diktatör varmış da altında eziliyormuşuz gibi bir algı yaratılmaya çalışıyor. Oysa bunu söyleyenler, özgürlüğü sadece kendileri için istiyor. Halbuki “insan” merkezli bir yaklaşım içerisinde olmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hatice Vildan Müftüoğlu, “Bakın bir de özgürlük diye yutturulmaya çalışılan LGBT-İ davası var. Bu bir özgürlük falan değil. Korkunç bir şey. İnsan ırkına bir zulüm. Ciddi ve tehlikeli bir proje. İşte bu algı operasyonlarının, bu projelerin karşında durmamız gerekiyor. Özgürlüklerin içini boşaltmamamız gerekiyor” dedi.

Milletvekili aday adayı Hatice Vildan Müftüoğlu, “Bu ülkenin gerçek barış ve refahını güçlendirmemiz için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah yüksek bir oyla yeniden seçmemiz ve Meclis’te de yüksek bir oy oranına sahip olmamız gerekiyor” diye konuştu. (Bora Tüfekli)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

24 Mart 2023 Cuma 22:00

AKPERİNÇEK size oy moy yok

ömer tayyip

24 Mart 2023 Cuma 18:57

öyykkkkk aynada bir kendine bak sen ya

Vatandaş

24 Mart 2023 Cuma 17:59

Ablacım çok gaza gelme istersen aday adayı olamazsan yine yüz yüze bakacaksın bu halkla. Şu mağduriyetiniz de bir bitmedi sivasta diri diri yananlar, domuz bağıyla diri diri gömülenler, ramazanda oruç tutmak istemediği için dayak yiyenler, camilerde akşama kadar hakaret ettiğiniz ****rimüslimler sizin kadar ağlamadı bu ülkede ne baş örtüsüymüş be kardeşim benim de annem başörtülü kur'anda bir tek baş örtüsü mü var taktınız bu kısmına bin tane emir var 999 tanesi bitti 1 tanesi kaldı.

Mağdur

24 Mart 2023 Cuma 14:10

Hatçe aba mültecileri neydeciyik..heryer afgan Suriyeli oldu

aslı

24 Mart 2023 Cuma 10:59

teyze midem kalktı ya... aman sana fırsat vermesin ne kirli bi dil bu ya

Vatandaş

24 Mart 2023 Cuma 10:48

Bssortusu ve islam dusmani topal tayibin sol koludur.tayibin sag koluda o donemde basortudu dusmanlarindan biriydi.Sonuc olarak basortusu dusmani kim senin agandir bacim.Milleti kandirmayin.

Ne desin?

24 Mart 2023 Cuma 10:34

Tarımı , Hayvancılığı bitirdik ,Sütü 25 TL yaptık, Mazotu 25 TL mi yaptık desin? 1500 TL Doğalgaz parası ile donduruyoruz sizi mi desin? 300 T elektrik parası ile karanlıkta mı bırakıyoruz sizi mi desin? Şekeri 25 TL mi yaptık desin? Verdik imar affını kaçak binalara yıktık mı desin? NE DESİN?

HAS ISPARTALI

24 Mart 2023 Cuma 10:04

Asıl Allah Sana FIRSAT VERMESİN. Mecliste senin beni temsil ettiğini düşünmek bile istemiyorum. Allah Muhafaza

Ispartalı

24 Mart 2023 Cuma 09:43

Aba pendir ,ekmek, gıyma, domatis, patatis, dogalgaz ,elektrik faturalarından bahset de masana oturalım..

Vatandaş

24 Mart 2023 Cuma 08:26

Bu kadın neden her konuşmasında toplumu kutuplaştırıyor ? B

deli amat

24 Mart 2023 Cuma 08:20

Baş örtüsü bu saatten sonra siyasi bir araçtır nokta ben başka türlü yorumlayamam Allah için kapanan yok iş siyaset nasıl yer kaparım...

Ak parti

24 Mart 2023 Cuma 08:15

Vay vay ak parti ne hallere düşmüş aday adaylarına bakın biri çıkmış baş örtüsü baş örtüsümü kaldı .diğer adaylara bakıyorum görevde yükselme sınavına girmiş SGK daire başkanı aile ve sosyal il dürü peçete tutan görevde yükselme sınavınızda başarılar dilemiyorum 2002 yılından bu güne kadar ak partiliyim size oy vereni

vaa

24 Mart 2023 Cuma 08:06

üniversiteye nasıl bu kadar kolay girdin aplam, baktım ne yayının var doğru dürüst nede başka özellik, nerden geliyor değirmenin suyu

Yasa

24 Mart 2023 Cuma 07:54

Yasaya göre kurumlarda başörtüsü hala yasak bunu da çok iyi biliyorsunuz. 22 Yıldır neden bir başörtüsü ile ilgili yasa çıkarmadınız. Demek ki başörtüsünü işimize ne zaman yararsa kullanırız diye mi..

leborter

24 Mart 2023 Cuma 07:43

LGBT falan demiş, yurtlarda tecavüz edilen erkek cocuklardan bahset, bir kereden bişey olmaz, cocukların rızası vardı diyenlerden bahset. 28 şubat muhabbeti gına getirdi artık.

Yörükoğlu

24 Mart 2023 Cuma 07:42

Din, başörtüsu üzerinden prim kasma başlamış . Sen bu fiyatların pahalılığini açıkla . Kuşbaşı et 300 lira 300 . Bunu acikla da çapını görelim

VATANDAŞ

24 Mart 2023 Cuma 07:15

Başörtü sizin en büyük siyasi malzemenizdir o yüzden hemen klasik maşayla sahneye çıkmışsın istismarcılar sizi madem 20 yıldır niye anayasal bir statüye bağlamadınız başörtü meselesini ilerde elimize yapışır diyemi.

Spartacus

24 Mart 2023 Cuma 01:45

Cahil bir toplumdan oy mu almak istiyorsunuz , din , milliyetçilik ve fakirliği kullanacaksın bu kadar kolay oldun milletvekili oldun iktidar. Oy verenler ise makarnaya talim.

Hakan

24 Mart 2023 Cuma 00:06

28 Şubat'ta üniversite ogrencisiydim ve basortusu mücadelesine destek oldum. Fakat son yıllarda görüyorum ki başörtüsünün de içi boşaltıldı. Ruh yok mana yok. Yüzlerde bir ton boya ve gökkuşağı renklerinin hepsi o örtüde mevcut. Yani albeni olma hâli en üst seviyede. Böyle mi olacaktı sizin iktidarinizda.

yolcu

23 Mart 2023 Perşembe 23:58

ne anlatmış gerçekten o bahseddiği kötü yollar hala daha yapılmadı gene kötü kazanırsa ısparta yollarını yaptıracak mıymış

Vatandaş

23 Mart 2023 Perşembe 23:03

Sizin zihniyetinizide biliyoruz 28 şubat edebiyatı yapanlar doksanların başında alevileri camiden çıkıp tekbirlerle sivasta diri diri yaktı. Ben bu ülkede başörtüsünden katledileni duymadım ama meshebinden katledileni duydum. Bu ülkede ramazanda oruc tutmuyor diye halâ dışlanan sokakta darp edilen alevi bektaşi var. Bi madur siz değilsiniz. Bu ve benzeri tipler birde üniversitede öğrenci yetiştiriyor pes vallahi egitim kimlere kalmış.

Att

23 Mart 2023 Perşembe 22:50

Soyadının hakkini veriyorsun bu arada . Miftulerden imamların işte oyu hadi bakalım

Att

23 Mart 2023 Perşembe 22:49

Hadi oradan hadiii. Çıkmış o zihniyet bu zihniyet diyor. Sen de öteki zihniyetmi okuyorsun bu durumda? Bizde sana cumhuriyet ve Atatürk düşmanı zihniyet mi diyelim. Avucunu yalarsın..

ALLAH,tan korkmaz kuldan utanmazlar

23 Mart 2023 Perşembe 22:48

Ya bacım geç bunları bıkmadınızmı yıllardır başörtüsüyle oynamayı milletin inançlarını sömürmeyi artık bunlara karnımız tok başka kapıya herkes siz değil kanmıyor daha ne kadar bu oyunu sürdüreceksiniz fetöyüde yıllarca övdünüz yalvardınız yemeğini yiyip çanağına tükürdünüz sonra helallik istediniz azıcık onurunuz varsa milletle oynamayın dürüst olun

İşsiz doktor

23 Mart 2023 Perşembe 22:20

Hocam torpil var mı torpil? MEB'den YÖK'e geçişe değinilmemiş hiç? Bekliyoruz izahatınız var mı acaba? Bize bir tavsiyeniz olacak mı, kimin eteğine tutunak? Malum Angara suyun başı, bilirsiniz yolları...

Vatandaş

23 Mart 2023 Perşembe 20:06

Adayı beğenmeyebilirsiniz, ama hala başörtüsü gibi basit bir özgürlüğü bile bu toprakların evlatlarına çok görüyorsanız siz bir faşistsiniz. Özeleştiri yapın.

Ispartalı

23 Mart 2023 Perşembe 19:56

Görüyorsunuz değil mi, yıllarca Müslümanlara zulmeden sahte demokratların gavurluğu hala duruyor. Allah fırsat vermesin.

Boş muhabbet

23 Mart 2023 Perşembe 19:46

Bahsettiğiniz zulüm, aday olduğunuz partiye iktidar yolunu açmıştır hoca hanım, siz de şu anda bu sayede aday adayısınız, bu muhabbeti kapatın artık

Ahmet

23 Mart 2023 Perşembe 19:19

Başötüsü engelini yapan ziyniyet Perinçek ekibi idi. Şimdi siz onlarla kol kola geziyorsunuz.

Selman

23 Mart 2023 Perşembe 19:00

Abla yine başörtüsü konusundan prim devsirme çabasında. Anlatacak projesi olmayanlar bunu kaşır da kaşır.

Mavili

23 Mart 2023 Perşembe 18:59

Başörtüsü zulmü edebiyatını satar, özgürlükten insanların vicdanına vurur, ama milletin cinsel tercihine karışır :D oldu olacak yatak odalarına girin de neyin nasıl yapılacağını da sız öğretin. Haksızlığı kendilerine hak edinenlere Allah fırsat vermesin. Sen kendine bak, bırak millet nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın, başkalarının hayatına müdahale etmeden, özgürlük kısıtlamadan.

Ragıp elibol

23 Mart 2023 Perşembe 18:19

İşiniz gücünüz başörtüsü yahu bu ülkede başörtüsü sorunu yok artık.Süt ekmek peynir et zeytin domates soğan ev kiraları faturalar bunları konuşun artık ya

Yurttaş

23 Mart 2023 Perşembe 18:10

Algı operasyonu yapmış.

Başka malzeme arayın

23 Mart 2023 Perşembe 18:10

Kimsenin başörtüsüne karıştığı yok. Başka siyasi figürler seçin artık. Gerçekten bıktırdınız.

Vatandaş

23 Mart 2023 Perşembe 18:07

Ablacım seni almazlar sıralamaya yırtınma hiç

Karaparti

23 Mart 2023 Perşembe 18:01

Din tüccarlığı en kolay en kesin en garanti oy avciligidir. ALLAH kitap diyip milleti kandır, sonra ist3digini yap.Hindistanda da halki bir daha dünyaya geldiğinde zengin olacaksın diye kandırıyorlar.

Tayyipcan

23 Mart 2023 Perşembe 17:56

Ülkenin sorunu bu mu yani ??

Abuzer

23 Mart 2023 Perşembe 17:55

Üniversiteye nasıl ve kimin döneminde girdin onu anlat. Sen anlatmazsan ben anlatacağım...

.......

23 Mart 2023 Perşembe 17:52

Tutturmussunuz bi 28 subat asir gecti ustunden hic bisi bulamadinizmi size bahane oldu sizin zihniyetleri napmali gerici yobazlar Allah din kitap adi altinda yapmadiginiz pislik kalmadi

Hu

23 Mart 2023 Perşembe 17:43

Teyzemin bir parmak sallamadıgı kalmıs,hep beddua,hep,öfke yeter ya hu

Eğitimci

23 Mart 2023 Perşembe 17:42

Yok zulüm sizde artık o degişeli çok oldu

Recep

23 Mart 2023 Perşembe 17:37

Bırak bu işleri , sen et kıyma fiyatlarını, ekmek buğday fiyatını , benzin mazot fiyatını açıkla ilk önce

Aynı Kaset

23 Mart 2023 Perşembe 17:32

Aynı hikayenin bilmem kaçıncı versiyonu

Bayram yıldız

23 Mart 2023 Perşembe 17:24

Ben bu kadın tanıtım. Piyasetci mi olmus akpliyseemeklidir bu kesin

ÖZGE

23 Mart 2023 Perşembe 17:24

makara kakara diyenler uçakta viski içenler pudra şekeri çekenler onlarda sizden nasıl bir iftira ramazan gününde isamet inönüye hiçmi utanmıyorsunuz siz vekil olacaksanız önce tariH ögrenin olurmu İSMET İNÖNÜYE LEKE SÜREREK İFTİRA ATARAK VEKİL OLACAKSINIZ HA...MADEM İNSAN ODAKLI OLACAKSIN NEDEN İSMET İNÖNÜYÜ KÖTÜLÜYORSUN NASIL MÜSLÜMANSINIZ SİZ TECRÜBE ETTİK SEN KAÇ YAŞINDASIN HANGİ BİLGİNLE İSMET İNÖNÜYE LAF SÖYLUYORSUN başını bagladınız gözlerde sürme suratta bi kilo boya bumu

saadet

23 Mart 2023 Perşembe 17:19

kim karışıyor başörtünüze yahu herkes özgür geziyor kendine kazanmak için pay çıkarma hiçmi utanmıyorsun mübarek günde ismet inönü kuranı yasakladı diye yalan söylüyorsun tarih bile bilmiyorsun nasıl tecrübe ettin bunu şu mübarek günde kim karışıyor kuran okumaya annem 5 yaşından beri okuyordu 90 yaşında mayısta oldu dedelerim amcam eniştelerim hafız kim yasaklamış ayıp be ayıp böyle etrafınıza insan toplayıp oy alacaksınız ha yazıklar olsun ya vekil olmak için yaptıgı şeye bak

Ahmet

23 Mart 2023 Perşembe 17:18

Ne baş örtüsüyumus arkadaş ısıtıp ısıtıp malzeme yapıyorsunuz baş türlü oy alma kapasitesi olmayan insanların sığındığı bir liman oldu baş örtüsü

Emreli

23 Mart 2023 Perşembe 17:15

Sendende vekil olursa eyvah eyvah şimdikden başladın ağlamaya

Koca Kurt

23 Mart 2023 Perşembe 17:00

Millet,i Baş örtüsüyle istismar etmeyin yemezler 20 yıldır aynı senaryo..

Z Kuşağı

23 Mart 2023 Perşembe 16:30

Bi bitmedi gitti sizin mağduriyetiniz de! Mağdur edebiyatıyla 20 senede ülkenlyi getirdiğiniz yer ortada!

Ademoglu

23 Mart 2023 Perşembe 16:23

Bu kadının danışmanı filan yok mu bu yorumları okumuyorlarmi. Millet ekmek derdine dusmus hala 28 Şubat'ta sen geç onu başörtülü olupta her haltı yiyen ne olacak ya. Birileri bu kadına akı versin. Ekonomiden bahseden yok Ekonomi ve adaletin olduğu yerde sorun olmaz bu meseleler gündeme gelmez kimse kimsenin hakkını yemez. Siz hala bu meseleleri konuşuyorsunuz demekki ekonomide ve adalette sorun var demektir. Bunlardan bahset düzeltilecek diyin gerçeklerden kaçmayın

Muallim

23 Mart 2023 Perşembe 16:19

Ölsem hak namına haksızlığa tapamam.Tonla haksızlık var şimdi de ne yapalım,insanın kaderi,belki siz de torpille atanmış olabilirsiniz ,yirmi yıldır böle

ZAGOR (BALTALI İLAH)

23 Mart 2023 Perşembe 16:08

Tilki Aslana rakip olmuş..Ekibiyle halkın karşısına çıkmış Sormuşlar; Şu yaşlı dişi çakal niye ekipte..? Çok iyi kurtNumarası yapar ulur Demiş tilki..Ya şu yaşlı şebek kimDemişler, insana benzediği için demiş..şu üç tane maymun kim bunlar demişler; Valla onları bende tanımam peşime takıldılar demiş tilki...Kıssadan hisse Hayvanlar alemi işte...

muhitti

23 Mart 2023 Perşembe 16:07

abla ankarada doğup büyüsüysen ankaradan aday ol, ıspartaya bilen biri aday olsun

darıbüklü

23 Mart 2023 Perşembe 16:06

abacım o işler geçeli 25 sene oldu, yeter artık oradan beslenmeyin, sütçüler yolunu niye yapmadınız madem

Musa Nizam

23 Mart 2023 Perşembe 15:51

Ya bırak Allah aşkına . Bizim derdimiz hayat pahalılığı , karnımizi doyurmak , çocuklarimizin boynunu bukmemek . Gelmiş buraya hikaye okuyorsun teyze . Git Ankara'na orada anlat bunları . BURASI ISPARTA...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR