19 Nisan 2024 Cuma

Neopsikoloji & Neofit'de dev kampanya: İncelmezseniz paranız iade!

Neopsikoloji & Neofit'de dev kampanya: İncelmezseniz paranız iade!

Isparta

Burdur ve Isparta'da bağımlılık ve rezonans tedavileriyle adından sıkça söz ettiren Neopsikoloji & Neofit artık Lenfatik Drenaj Masajı da uyguluyor. Bölgede ilk olan Lenfatik Drenaj Masajı uygulamasında Neopsikoloji & Neofit çok konuşulacak dev kampanyaya imza attı. Neopsikoloji & Neofit Rasping ve Lenfatik Drenaj Masajı uygulamasında bölgede en uygun fiyatlar düzenlenirken, incelmezseniz para iade garantisi veriyor.

Bölgeye yeni bir hizmet kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Neopsikoloji & Neofit Psikolog Engin Ulakçı, vücutta incelme ve ciltte gençleşme gibi daha birçok faydası bulunan Lenfatik Drenaj Masajı hakkında bilgiler verdi.

Lenfatik Drenaj Masajı Nasıl Uygulanıyor?

Lenfatik Drenaj Masajı, lenf drenaj makinasıyla yapılan bir uygulamadır. Bu makinanın işlevi; vücutta bulunan ve hücreleri besleyen renksiz sıvının dolaşımını hızlandırmaktadır. Böylece boşalan yağ hücresi bölgelerinin görünümünde düzelme ve sıkılaşma sağlar. Ayrıca kas sistemi üzerinde de son derece olumlu bir etkiye sahiptir. Makina sayesinde vücut sistemine yaptırılan her hareketle, damarlarda olan lenfatik akış itiliyor, ve lanfatik sistem düz kasların bulunduğu bölgeye etki sağlıyor. Yani daha net bir ifadeyle, lenf drenaj, kanda serbest dolaşımda olan yağ asitlerinin kolayca yakılabilecek hale gelmesine destek oluyor.

Fazla kilolarından şikayet edenler, adet dönemi gibi belli dönemlerde vücudunda ödem oluşanları selülitten yakınanlar lenf drenaj uygulamasıyla bu sorunlara veda edebiliyor. Cihaza yapılan uygulama esnasında, parmak uçlarından başlayan ve yukarıya doğru devam eden düzenli aralıklarla basınç uygulanıyor. Bu sayede de cildin kalitesinde artış, incelme, ve derideki sıkılaşmalar gözle görülür bir hal alıyor.

Lenf Drenaj Masajı Faydaları Nelerdir?

Lend Drenaj cihazıyla yapılan pasif masajın birden fazla faydası bulunmaktadır.

Ödem ve şişliklerin giderilmesinde yardımcıdır.

Biriken toksinin vücuttan atılmasını destekleyicidir.

Selülitlerin görüntüsündeki düzelmelere faydalıdır.

Kabızlık ya da hazımsızlık sorunu yaşayanların metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

Vücuttaki gerginliğin atılmasında destekleyicidir.

Vücuttaki kas hareketlerini düzenlediği ve kan dolaşımını hızlandırdığı için stresi azaltan etkisi vardır.

Vücudun metabolizmasının çalışmasını ve kan dolaşımını hızlandırmakla birlikte, aynı zamanda rahatlattığı için uykusuzlukla baş etmek isteyenler için de yardımcı bir uygulamadır.

Lenf Drenaj masajı, vücuttaki kolojenleri uyardığından dolayı da ciltte gençleşme ve ince çizgilerde de azalma sağlamaktadır.

Burdur Bahçelievler Mahallesi Öğretmenevi karşısı Atatürk Caddesi Parıltı apartmanında hizmet veren Neopsikoloji Danışmanlık merkezini ücretsiz danışmanlık ve randevu için ziyaret edebilir veya 0545 165 15 15 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kamil

22 Aralık 2021 Çarşamba 18:40

arkadaşlar yerseniz

Eski şişko

09 Aralık 2021 Perşembe 08:00

En iyi incelme, şeker, un ,tuz dan ayrı durmak. Bol bol Yürüyüş, esas soğuk suya girmek.... Denemelerle gerçektir... Soğuk su.... Anladınız siz..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR