20 Nisan 2024 Cumartesi

Ne istedi ne geldi

Ne istedi ne geldi

Isparta

ISPARTA'NIN Eğirdir İlçesi Sipahiler Köyü'nde yaşayan Mehmet Uysal, internet sitesinden ilaç siparişi verdi. Ancak eve kargoyla gelen boncuk ağda takımı oldu. Kargoyu açtığında şok geçiren Uysal, "Bunlarda Allah korkusu yok" dedi.

Televizyonda reklamı görerek KOAH ilacı siparişi veren Mehmet Uysal'ın evine gelen kargoyla şok geçirdi. Getirttiği ilaç değil boncuk ağda çıktı. Kadınların kullandığı kozmetik ürünlerinin geldiğini gören Mehmet Uysal, torunlarının uyarısıyla ilacı kullanmadı. Ağda olduğu anlaşılınca sipariş verdiğ numarayı aradı, ancak telefona çıkan olmadı.

Dolandırıldığını anlayan Uysal, "Ben bunu KOAH, Prostat ve Kalp için istedim, Derde derman için. Bunlar bana boncuk ağda göndermişler. Bunlarda Allah korkusu yok" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalvaç lı

15 Ocak 2022 Cumartesi 13:50

Allah yardımcın olsun dayı tv deki reklamlara pek aldırma o kadar güvenilir alışveriş siteleri varki en azından bi çocukları na danışsaydın hangi tv den o reklamı görüp aldıysan git o yerel kanalı mahkemeye ver savcılığa suç duyurusunda bulun bana kalırsa

asdfg

14 Ocak 2022 Cuma 10:24

yaşlı dayıları en güzel dolandırma yöntemi bu. cinsel güç artırıcı piyasası da böyle işliyor. eczanelerden fazla ciroları var bunların.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR