06 Mayıs 2025 Salı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

türkeş dayı

06 Eylül 2023 Çarşamba 10:03

Ekmek parası peşinde olan gencecik bir kız. Yazık, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar dilerim.

Asya

06 Eylül 2023 Çarşamba 09:50

Allah rahmet eylesin.Hafta sonu Antalyadaydim benimde başıma geldi yoldan karşıya atlıyordum.Araba durmadı üstüme sürdü bide camdan bağırdı çağırdı iç işleri bakanı bu hanzolari eğitmeli ehliyetlerede 2 yılda bir dijital eğitim sınav şart mal çok. Antalyada hele sürüyle.

Hazır

06 Eylül 2023 Çarşamba 08:40

Allah günahlarını bağışlasın, ailesine sabır versin. Çocuklarımıza islami ahlak vermeliyiz, ölüme her an hazırlıklı olmalıyız.

Murat Kılıç

06 Eylül 2023 Çarşamba 07:45

Vah zavallım ya.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Gencecik bir kızımızın canını almış dikkatsiz trafik canavarı.

vatandaş

06 Eylül 2023 Çarşamba 01:06

yaya geçidinde çarpan sürücüler için kasten öldürmeye teşebbüsten dava açılmalı. Çünkü adı üstünde YAYA geçidi.

Adalet

05 Eylül 2023 Salı 23:54

Allah rahmet eylesin. Bu kazaya yaya geçidinde sebep olanlar en ağır cezayı almalıdır.

Daha iyi olalım

05 Eylül 2023 Salı 23:40

Direksiyon başında olanlar lütfen yaya gecitleri öncesinde yavaşlayın ve yayaya yol verin. Inanın hen size insan olarak hem ülkemize medeniyet olarak hem de gençlerimize ve yaşlılarımıza huzur ve güven olarak geri dönecektir. teşekkürler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR