ISPARTA'DA geçen 23 Haziran tarihinde gerçekleşen motosiklet hırsızlığının şüphelisi M.B.G. polis ekipleri tarafından yakalandı. Motosiklet sahibine teslim edilirken, yaklaşık 16 bin lira maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.
Olay Kepeci Mahallesi 1217 sokakta meydana geldi. Motosikletin park ettiği yerde olmadığını gören sahibi, polis ekiplerine haber verdi. Ekipler, hırsızlık olayının firari şüpheli M.B.G olduğunu tespit etti. 27 Haziran tarihinde M.B.G. ITKM bölgesinde Asayiş Şube Müdürlüğü devriye ekipler amirliği ve bölge çarşı mahalle bekçileriyle planlı yapılan uygulama neticesinde yakalandı.
Motosiklet sahibine teslim edilirken, yaklaşık 16 bin liralık maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.
Mağdurlardan biri
01 Temmuz 2022 Cuma 00:24Geçen yıl benim motorum da çalındı böyle şerefsizlerin eli kolunu keseceksin idam sa idam onun bunun cocuklari milletin emeğini çalıp gidiyorlar motoru bulunan kardeşimize de geçmiş olsun tedbir çok önemli kilit hırsıza kilit dayanmıyor ama tedbir almalıyız hırsız arsız çok allahindan bulsun diyorum başka da bi sözüm yok
Motorcu Baba
30 Haziran 2022 Perşembe 17:06Çoğu çalınan sonra boyanıp şase motor no kazınan motor otoparkta şase ve motor numaraları kazınmış halde olunca otoparka çekiliyor. Sahibi bakmalı.
Mağdur
30 Haziran 2022 Perşembe 12:27İnşallah diğer çalınan motorlar da bulunur