27 Temmuz 2024 Cumartesi

Milletvekili Zabun'dan tebrik ve teşekkür

Milletvekili Zabun'dan tebrik ve teşekkür

Isparta

Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde uzun süre sonra yeniden sezaryen ameliyatı gerçekleşti.

Konuyla ilgili olarak AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde uzman hekim kadrosu eksiklikleri tamamlanması ile beraber uzun süreler sonrasında sezaryen ameliyatı sonucunda Dila Nur bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini tebrik mesajı ile aileyi ve personeli kutladı.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman ZABUN mesajında, "Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanemizde yıllar sonra gerçekleştirilen sezaryen ameliyatı ile dünyaya gelen bebeğimiz Dila Nur Kabalak'a hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler diliyor, annesi Şeyda hanıma da şifalar diliyorum. Anne ve baba Kemal ve Şeyda Kabalak'ı da tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Operasyonu gerçekleştiren başta Başhekim Uzm. Dr. Cihangir Çelik'e, Çocuk Doktoru İbrahim Ender Ekin, Kadın Doğum Doktoru Semih Afacan, Anestezi Uzmanı Nilay Çakmak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Hastanemizin imkânlarını her geçen gün artırmaya devam edeceğiz. Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanemiz bizim gözbebeğimiz. İnşallah yakın bir zamanda hastanemiz kadro yükselmesi ile yeni branş bölümleri açacak ve yeni branş doktorlarımızı ilçemize kazandıracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aslı YEŞİLDERE

02 Mart 2024 Cumartesi 17:35

BU KARAAĞAÇLILAR ORADA DOKTOR MOKTOR BIRAKMAZ. EN UFAK BİR BAHANEYLE DOKTORU ŞİKAYET EDİP SÜRDÜRÜRLER. SONRA DA SİYASİLERDEN YENİDEN DOKTOR DİLENİRLER. ONUDA BEĞENMEYİP BAŞKA BİR HALT EDERLER. BU BÖYLECE DEVERAN EDİP GİDER.

Vatandaş

02 Mart 2024 Cumartesi 14:48

Bırak bu boş masalları zabun., paran varsa sağlık var emeklinin ilacı bile parayla mülteci bizden daha iyi beleş hizmet görüyor..

ak genlik

02 Mart 2024 Cumartesi 13:27

yani !!!! bu nasıl bir haber anlamıyorum

İşsizdoktor

02 Mart 2024 Cumartesi 10:28

Gözbebeğinizi satarsanız organ mafyası mı olursunuz yoksa bağış mı yapmış olursunuz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR