16 Haziran 2024 Pazar

Milletvekili Sönmez’den geçmiş olsun mesajı

Milletvekili Sönmez’den geçmiş olsun mesajı

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, kentte bugün etkili olan kuvvetli yağmur ve doludan dolayı zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Sönmez; “Bugün Isparta’da meydana gelen yoğun yağış sebebiyle dolu ve selden etkilenen değerli hemşehrilerime, çiftçilerimize, üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz yaşanan bu gibi afetlerde vatandaşlarımızın yanındadır. Bölgede görev yapan tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Başka felaketlerin yaşanmaması ümidi ile Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” İfadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kemal gök

24 Mayıs 2024 Cuma 08:19

Allah razı vekilim Isparta’yı sizden başka düşünen yok

Gülcü İsmail Efendinin torunu

23 Mayıs 2024 Perşembe 23:32

Bazı insanlar vardır duaları direk gibidir çatıyı tutar bazı insanlar vardır paratoner gibidir şimşeki yıldırımı tutarlar umarım ne demek istediğimi anladınız yoksa daha neler olacak yakında hepbirlikte izliycez

SÖZÜM IRKÇILARADIR

23 Mayıs 2024 Perşembe 22:54

ELİNİZE DİLİNİZE BELİNİZE ĞÜZÜNÜZE DİKKAT EDİN.IRKÇILIĞI BIRAKIN.menfaat uğruna çakal olmak iyi değildir.kemik uğruna UCUZ YEVMİYE İLE SURİYELİ ÇALIŞTIRMAK İNSANLIK DEĞİLDİR. BU VATANIN ÖZ EVLATLARINA YAN ĞÖZ İLE BAKMAK İYİ DEĞİLDİR. İYİLERİNİ TENZİH EDİYORUM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR