MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Ispartalılarla bir araya geldi.
MHP Isparta İl Başkanlığı Binası’nda gerçekleşen etkinliğe; MHP İl Başkanı Önder Topçu, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Oğuzhan Pesen, MHP Isparta KAÇEP Başkanı Fatma Karaaslan Cıgalı, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Milletvekili Sönmez, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ileterek, açıklamasında; “Bu birinci toplantımız, Allah nasip ederse belli aralıklarla her ay Ispartalı hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. Ankara’ya gelemeyen var, telefonda dertlerini, taleplerini yeterince iletemeyen var. Ondan dolayı böyle bir program planladık. Bundan sonrada Allah nasip ederse her ay halkımızla, vatandaşlarımızla buluşacağız. Bana ulaşmakta zorluk çeken yoktur. Isparta’dan gelen hiçbir telefonu cevapsız bırakmadık, bırakmamaya gayret ettik. Talep noktasında da Isparta’mıza elimizden geldiği kadar bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra ilçelerimizin, beldelerimiz, köylerimizin ne ihtiyacı varsa Ankara’da da bu konuda arkadaşlarımızla çözüm odaklı çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.
Milletvekili Sönmez, konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinledi. Gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti.
Nazlı. ak
28 Ekim 2024 Pazartesi 18:03Bir kişi sordumu acaba.? bahçelinin Öcalan Mecliste neden gelsin konuşsun dedi bu nasıl sözdür.! BU PARTI bunu nasıl söyler diye.
Hüseyin
28 Ekim 2024 Pazartesi 17:58Tebrik ederim. Sayın vekili. İlk defa ıspartada böyle bir uygulama duydum.
Hüseyin
28 Ekim 2024 Pazartesi 17:58Tebrik ederim. Sayın vekili. İlk defa ıspartada böyle bir uygulama duydum.
Aşır kaya
28 Ekim 2024 Pazartesi 17:57Sayın sönmez seçimden önce köyleri gezerken oy isterken Körküler kahvesine geldi TBMM de bir kardeşiniz var biz sorunları gidermek için sizlerden oy istiyoruz demişti hiç unutmam ama hiç bir sorun giderilmedi. Köyler unutuldu köy içi yolları berbat yol diye bir şey yok, sular akmadı muhtarlar herkesten para toplayarak sondaj vurduruyor. Pire sorunu ayrı bir muamma. Sayın Sönmezi bir daha göremedik köylerde. Bundan sonra hiç bir millet vekili adayını dinlemiyorum