20 Nisan 2024 Cumartesi

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN AYBATILI’YA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ GÖKGÖZ’DEN AYBATILI’YA ZİYARET

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Gökgöz esnaf ve sanatkarın Türkiye’nin yaşadığı ekonomik savaş sürecinde dik durduğunu belirtti. Başkan Aybatılı’da Gökgöz ile esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözümü için güzel hizmetler vereceğine inandıklarını söyledi.

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve beraberindeki heyet, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Türkiye’nin içerisinden geçtiği ‘ekonomik savaş’ sürecinde dik duruşundan dolayı esnaf ve sanatkara teşekkür etti.

Sayın başkanımızı ilk defa ziyaret ediyorum, bu vesileyle başkanımı ve birliği altında bulunan başkanlarımızı da bizleri hüsnü kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem 24 Hazirandaki göstermiş olduğu teveccühten hemde bu vesileyle geçmiş kurban bayramlarını tebrik ediyorum.  Bugün esnafımızın içerisinde bulunduğu durumu da istişare etmek adına hemde bugün göstermiş oldukları birlik, beraberlik, kardeşlik neticesinde esnafımızın göstermiş olduğu dik duruşundan dolayı bizlerde teşekkür için buradayız.

Mehmet Uğur Gökgöz’ün Ispartalıları tanıyan ve esnafın içerisinden seçilen bir milletvekili olduğunu söyleyen Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı da, “esnafın sorunlarının çözümü için sürekli diyalog içerisinde olacağız” dedi.

Sayın vekilimizin esnaf içerisinden seçilmiş olması bizleri son derece mutlu etmiştir, milletvekilliğini kutluyoruz bu milletvekilliği görevinde Isparta’mıza ve temsil etmiş olduğu esnaf ve sanatkarlarımıza güzel hizmetler vereceğine ben inanıyorum, esnaf içerisinden çıkan bir milletvekilidir esnafın sorunlarını bilen Isparta’nın sorunlarını bilen bir insandır, daha evvel İl başkanlığı görevinde de bulunmuştur kendisi dolayısıyla il başkanlığı döneminde de Isparta’nın sorunlarını bilen bir insandır özveriyle çaba sarf eden bir insandır, dolayısıyla hepsi şuanda bir araya geldi. Bir taraftan esnaf oluşu bir taraftan Isparta’nın sorunlarını bilen bir insan olarak hatta Ispartalı olarak bizi milletvekili olması son derece mutlu etmiştir, ve işlerimizin çözülmesi konusunda sorunlarımızın çözülmesi konusunda da kendisiyle bu çözümlerin noktasında zorluk çekeceğimize inanmıyorum.  Önümüzdeki günlerde inşallah tekrar bir araya gelmek suretiyle Isparta’nın sorunlarını konuşacağız, esnafın sorunlarını konuşacağız kendilerinin yapması gereken işlerin neler olduğunu bir masaya yatırmak suretiyle bir yol haritası çizeceğiz bunun üzerinde çalışmalarımızı yapacağız, faydalı olacağına inanıyorum ben burada kendisini tekrar tebrik ediyorum bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine yönetimin ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah

03 Eylül 2018 Pazartesi 15:43

gökgözüm olmaz senden hizmet zor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR