27 Temmuz 2024 Cumartesi

Milletvekili Gökgöz’den Rektör Saltan’a ziyaret

Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan'ı ziyaret etti.

Isparta

AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında üniversitenin mevcut durumu, projeleri ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Saltan, üniversitenin akademik çalışmaları ve öğrencilere sunulan imkanlar hakkında detaylı bilgi verdi. 

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise Süleyman Demirel Üniversitesi'nin başarılarını yakından takip ettiğini belirterek, üniversiteye desteklerinin devam edeceğini ifade etti. 

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selim

11 Haziran 2024 Salı 16:59

sizin giydiğiniz cübbelerde demek ki düğme varda bir siyasetçinin karşında düğmeler ilikli ve eğilmeler yapmayın yapmayın kimsenin kimseye diyet borcu yok bundan sonra ziyarete gelenleri cübbe ile karşılayın anlayana

Gazikemal32

11 Haziran 2024 Salı 13:16

Sayın vekil, Sayın Rektör şu hastaneyi modern bi hastane yapmanın zamanı gelmedimi ? karmakarışık her yer çihazlar eski bina eski mahmut hoca zamanında 1 gün yattım 24 gün yatış gösterdiniz devleti, devletin alt kurumu olan bi yer soyar mı ? kimse bunlara dur demeyecek mi ?

işsizdoktor

11 Haziran 2024 Salı 12:58

herhalde hatırlı birileri vardır, kadro talebi olacaktır. başka ne için bilgi alınır ki üniversiteden bilemedim. boş kadro yaratın denmiş olabilir.

hoxa

11 Haziran 2024 Salı 11:05

üniversite kelimesi "universus"dan gelir,yani "tüm,genel"anlamındadır,özerktir,özgürdür,bağımsız düşünür,üretir.Ama şu hale bakın iktidar partisinin bir mensubunun önünde elma kurdu gibi eğilip bükülen bir rektör.Gerçi buna mecbur çünkü onu oraya getiren eğilip büküldüğü bu güç.O da diyetini eğilerek,kendi altında oluşturduğu ekiplerini yine o gücün istediği doğrultuda oluşturarak ödüyor.Güvenilir,dürüst,iyi niyetli,üretken hocalar, pasife çekiliyor.biliyorlarki onlar sorguluyor,boyun eğmiyor

deydem

11 Haziran 2024 Salı 08:35

Mv. Gökgöz'ün bilim ile ilgili olarak ne çalışma yapmış, hangi makaleyi yayınlamış da Rektörden bilgi alışverişi yapacak, Rektörün bir isteği varsa direk bağlı olduğu Kurumdan yazı ile ister ve yerel kamuoyu ile paylaşır. Şu görüntüye bakarmısınız, Bilim yuvasının en başındaki insan siyasetçinin önünde eğiliyor, ondan sonra bilim ilerleyecek ve kalkınacağız öyle mi? Zırcahil toplum....

Çiflik-Sen

10 Haziran 2024 Pazartesi 23:56

Harikasiniz..

Esnaf

10 Haziran 2024 Pazartesi 23:00

Çok şükür ıspartamız için çok büyük bir hizmet Gökgöz saltanı ziyaret etti dolar 15 TL ye düşer artık

Vatandaş

10 Haziran 2024 Pazartesi 22:25

Ne güzel, vekil olunca her işten anlıyorsun.

Emekli

10 Haziran 2024 Pazartesi 22:20

Çok geçmeden yanlıştan dönüp ayırdıkları üniversiteleri ve okulları birleştirsinler..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR