Isparta’da yağan yağmur sonrası kayganlaşan yolda meydana gelen kazada işçileri taşıyan servis aracı devrildi. Kaza haberini duyar duymaz hastaneye koşan İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur, tüm yaralılarla tek tek ilgilenerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, dün meydana gelen kazada yaralanan ve Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek yaralıların sağlık durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Yaralı vatandaşları tek tek ziyaret eden Milletvekili Cesur, “Bugün yaşanan kazada yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendilerine Allah’tan acil şifalar diliyorum.” dedi.
Hastane yetkililerinden ve doktorlardan bilgi alan Cesur, kazada yaralanan vatandaşlarla tek tek ilgilendi, ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Hastanede çalışan personelle ve hasta yakınlarıyla da Cesur’un samimi sohbetleri gözlerden kaçmadı.
Hüseyin
28 Nisan 2023 Cuma 14:08Şimdi ye kadar nerdeymiş bu
Kepeci mahalleli
28 Nisan 2023 Cuma 13:30ayline oy yok yete artık ısbartanın öz yerlisini istiyoz
Savlu gripin
28 Nisan 2023 Cuma 12:19Yahu bu kürklü gadın yakında oy oğluna combalak bile gılar siz bi görürsünüz 15 mayıs günü taklacı güvercin gibi nereye ineceğini bilemeyecek