19 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Cesur köylerde

Milletvekili Cesur köylerde

Isparta

İYİ Parti Milletvekili Dr. Aylin Cesur, İYİ Parti’nin Konya’da tüm milletvekilleri ile yaptığı çıkartma için Konya’da idi. Cuma günü Konya’dan Yalvaç’a geçen Cesur, Yalvaç’ta İYİ Parti Isparta il başkanının başkanlığında toplanan genişletilmiş ilçe başkanları, yönetimleri toplantısına katıldı.

Yalvaç’ta çok uzun süren toplantıda Isparta’nın ilçe ilçe, köy köy tüm sorunları masaya yatırıldı. Yalvaç’taki toplantının öncesinde üye katılım töreninde konuşan Cesur, Yalvaç Halkı’nın su sorununa değindi ve Belediye’yi, yetkilileri Yalvaç’lıyı bir an evvel bu ıstıraptan kurtarmaları için çağrı yaptı. 31 Ağustos’ta yaptığı çağrıda çözümleri söylediklerini ama yetkililerin köklü çözüm üretmek yerine sürekli bir sebep, bir bahane ile konuyu çözümsüzlüğe ittiklerini ve Yalvaç Halkı’nın susuz bırakıldığını, bir an önce bunun giderilmesinin gereğini Yalvaç Halkı adına duyurduğunu söyledi. Su probleminin Isparta’nın pek çok beldesinde, köyünde yaşandığını, bunlarla ilgili yapılacaklar için sürekli önergeler verdiğini ancak halen gittiği köylerde karşılaştıkları en büyük sorunun hep su konusu olduğunu söyledi. Neler yapılması gerektiğini söylediklerini, gerekirse birlikte sorunu çözmeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

İYİ Parti heyetinin Isparta programı, ertesi gün İYİ Parti Gönen İlçe Başkanlığı’nın yeni binasının açılışıyla devam etti.

Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen’e ziyarette bulunan heyet, Gönen Belediyesi’nin çalışmaları ve Gönen halkının sorunları üzerine belediye başkanı ile istişarelerde bulundu.

Aylin Cesur ve İYİ parti Heyeti daha sonra İYİ Parti Gönen İlçe Başkanlığı yeni binasının açılışını yaptı, Gönen esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu ve sorunlarını dinledi. Gönen ziyaretlerinin ardından, İYİ Parti heyeti, Aksu’nun köylerine doğru yola çıktı.

Milletvekili Cesur, İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Raşit Karaduman ve İYİ Parti ilçe başkanları ve il, ilçe teşkilatlarından oluşan heyet, sırası ile Yılanlı, Sofular, Karağı, Koçular, Yakaafşar ve Yaka köylerini ziyaret etti.

Heyet, soğuk hava şartlarına rağmen gece geç saatlere kadar köy ziyaretlerine devam etti.

Milletvekili Cesur, köy ziyaretlerinde ilgi ile karşılanırken, vatandaşlarla buluşmalarında uzun uzun sorunları dinledi, not aldı.

Köylerdeki toplantılarda, kendisinin o köylerin sorunları ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde verdiği önergeleri köylülerle paylaşan ve çalışmalarını anlatan Milletvekili Cesur şöyle dedi:

 “Sizlerin karşısına iki heybe ile geldim. İlk heybem, dolu heybemde köylerimizde yaşanan sıkıntılara dair verdiğim önergelerimle geldim. Diğer heybem boş, boş heybeme de bunların dışında başka ne derdiniz varsa heybemi onlarla doldurmak ve genel merkeze taşımak, meclise taşımak üzere hazırım. Genel merkeze taşıyorum, çünkü komisyonlarımız çalışıyor, yarın iktidar olunca buraların ne sorunları var çalışıyoruz ki o gün hazır olalım ve çözelim.”

Milletvekili Cesur’un önergelerinde köylülerin sulama ihtiyacına bağlı olarak sulama kanalı, kapalı devre sulama ve gölet talepleri, ulaşım ihtiyacına bağlı olarak, kilitli parke taşı, sıcak asfalt ihtiyacı ve bağlantı yollarının yapılması talebi, alt yapıya dair ise içme suyu sorunu ve kanalizasyon sistemlerinde eksiklikler öne çıktı.

Köylerde yaşayan vatandaşlar ise bu sorunların yanında ayrıca gübre, yem, elektrik, mazot ve sulama suyu fiyatlarından, pahalıktan, zamlardan şikayet etti. Hayat pahalılığı, köylerin ihmal edilmesi ve devlet hizmetlerinin eskisi kadar köylere ulaşmaması da İYİ Parti heyeti ile yapılan köy toplantılarında bir diğer başlığı oluşturdu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OKAN veHATICE YILMAZ,a cevap

18 Ocak 2022 Salı 00:01

Yahu siz uzaydamı yaşıyonuz fetoşda dahil terör örgütleriyle kimler iş yapıyor tüm dünya gördü arşivler ortada deliller çarşaf çarşaf internette dolaşıyor siz hala muhalefete iftira atıyor yapılanları inkar ediyorsunuz ha birde siz muhalefete sakın oy vermeyin orayıda .kirletmeyin kendi pislliğinizde boğulurkende kendinizi dürüst sanmaya devam edip avunun

Araslı

17 Ocak 2022 Pazartesi 22:52

İYİLER GELİYOR DOLU DİZGİN HEM DEATABEY’de İYİ OLACAK

Hakan Tarkan

17 Ocak 2022 Pazartesi 21:40

AkParti iktidarında bunların hiçbiri hatırlanmayacak, enflasyon bitecek, dolar düşecek fiyatlarda ne köpük ne müsilaj hepsi bitecek. 3600 EYT hepsi çözülecek. ÖTV KDV düşecek; Mafyanın maaşa bağladığı siyasetçi ortaya çıkacak AkParti iktidarında... Akparti geliyor... İktidarda şimdi kim varsa... Ayağınızı denk alın!!!

Geliyor gelmekte olan

17 Ocak 2022 Pazartesi 21:26

Açılım sürecine pkk ya fetö ye laf söyleyemeyenler iyi partiye laf söylüyor hey yavrum hey doğudaki seçmen akp ye oy verirse kürt kardeşimiz iyi partiye oy verirse hdpli oluyor

74x

17 Ocak 2022 Pazartesi 20:50

İktidar milletvekilleri anca devlet dairelerini belediyeyi özel idare gibi kendi atadıkları adamları ziyaret edebiliyor muhalefet milletvekilleri halkı ziyaret ediyor. Halktan kopuk olan vekiller ömrünü tamamlamıştır.

Birde dürüst olsalar

17 Ocak 2022 Pazartesi 19:34

Ramazan Akten nin moral istasyonunda darbuka çalsaydı iyi olurdu değilmi. Eleştirirken biraz ahlaklı olalım Meral Akşener geliyor

Abbas

17 Ocak 2022 Pazartesi 19:25

Beyaz kürkünü unutmuşsun hanım efendi.

Okan

17 Ocak 2022 Pazartesi 19:24

Demirelin manevi kızı, siz HDP ile kolkola hareket ettiğiniz sürece size oy moy yok bunu böyle bilin!!!!!!!!!

Hatice YILMAZ

17 Ocak 2022 Pazartesi 19:22

Oyumu size verdim elim kırılsaydı da vermeseydim. Sizler Pkk ile ittifak yapacak kadar küçüldünüz. Bundan böyle PKK ve FETÖ' nün izinden gidip, vatanımıza ve milletimize ihanet edenlere oy vermem arkadaş.

Hüseyin

17 Ocak 2022 Pazartesi 18:53

Helal olsun sana.

Mahoni Erdoğan

17 Ocak 2022 Pazartesi 18:16

Zamları muhalefetin yaptığını halka anlatin

Vatandaş

17 Ocak 2022 Pazartesi 17:18

Fotografta çektirmis

derdale

17 Ocak 2022 Pazartesi 16:48

keşke iktidar vekillerimiz de böyle köyleri, mahalleleri dolaşsa da bir görsek zatı-alilerini .Anca gitsinler başka illerdeki açılışlarda kareye girsinler.En azından Aylin hanım seçildiği günden bu yana halkın içinde.

tügvacı

17 Ocak 2022 Pazartesi 16:20

fetö soru çalardı,bunlar mülakat yapıp kul hakkı yiyorlar bunların üzerine gidin sayın cesur deşifre edin bunları..

Umudumuz yok

17 Ocak 2022 Pazartesi 16:14

Seçim öncesi böyle oluyorsunuz tatlı tatlı konuşmalar gezmeler dert dinlemeler bütün partiler seçim sonrası herşeyi unutuyorsunuz ama Halk uyandı artık şans 1 kere verir 2 nciye olmaz hiç bi partinin sansı söylediklerinizin arkasında durucaginizi sanmıyorum kendi adamlarınız bekliyordur iktidar olunca tek tek giris yaparlar güzel mevkilere olan yine gariban Halka oluyor hiç kimse güven vermiyor ürkütdünüz bizleri

İkaz

17 Ocak 2022 Pazartesi 15:25

Sayın Cesur, Gönenden uzak dur, cahillik, menfaatçılık, evik gevik konuşma bulaşır. Kolonyaya kolon yağı demeye başlarsın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR