19 Nisan 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ramazan Ayı nedeniyle mesaj yayınladı:

Değerli Ispartalı hemşerilerim; bir Ramazan ayını daha hep birlikte milletçe idrak ediyoruz.  Ramazan Ayı, Isparta’mıza, memleketimize, bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. İnsanlığın çok zorlu bir süreçten geçtiği, gerek ülkemizde, gerekse tüm dünyada insanların bir hastalıkla mücadele ettiği ve bir çok vatandaşımızı kaybettiğimiz şu günlerde, idrak edeceğimiz Ramazan Ayında, Yüce Allah milletimizin ve tüm insanlığın yardımcısı olsun. Yakınlarını kaybedenlere sabır versin. Canları pahasına meşakkatle çalışan sağlık çalışanlarımıza güç, kuvvet ve dayanma gücü ihsan eylesin. Tüm inananların, dostça kardeşçe; bereketi hem sofralarında hem de kalplerinde hissedecekleri hayırlı ve mutlu bir Ramazan Ayı geçirmeyi nasip etsin. Ekmeksiz, aç insan kalmasın vatanımızda!

Huzura susamış sofralara huzur, bir kuru ekmeğe ihtiyacı olana ferahlı k ve çare versin Yüce Rabbim. Herkesin, darda olan kim varsa yardımcı olacağı bir ay olsun bu mübarek Ay. Millet olarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz gereken bir dönemde; bizi bir arada tutan ortak değerlerimize her zaman sahip çıkalım tüm vatandaşlarımızla!

Bunlar; tarihimizdir, kültürümüzdür, vatandaşlık bağıyla bağlı olduğumuz devletimizdir, demokratik rejimimizdir, üzerinde yaşadığımız mukaddes vatanımızdır ve uğruna kanlar dökülen ay yıldızlı bayramızdır.

Hoşgörü, anlayış ve sevgi içerisinde bir arada yaşama geleneğimiz sürsün!

Allah’ım!

Kalp katılığından, gafletten, dalaletten, nankörlükten, riyadan, iftiradan, vefasızlıktan ve vicdansızlıktan sadece sana sığınırız.

Sen bizleri koru.

Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve kötülükle, kötü kalple bizi imtihan eyleme.

Milletimizi kargaşadan, kaygıdan, karışıklıktan uzak tut!

Bu mübarek günlerde üst üste gelen kayıplarımıza dayanma gücü, acılı ailelerine sabır ver Ya Rabbim.

Şehit kanları akmasın ve analar şehit haberi almasın.

Devleti yönetenlere ve milletimize, bunun kökünü kazımamız için güç ver Allah’ım.

Gözlerimiz ışık gölü, kalbimiz iman dolu, avuçlarımız dua dolu olsun.

Ramazan Ayımız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Deli Fişek

29 Nisan 2020 Çarşamba 11:50

Bazı yorumculara bakıyorum Yüce Rabbim yaratırken beyin koymamış. Aylin Hanıma icraat yapmıyor hizmet etmiyor diye birde bela okuyor. 3+1 (3 vekil bir belediye başkanı) AKP de üstüne 3 ün biri Meclis başkan vekili. Be mübarekler her şey eliniz de neden Aylin hanımdan yardım bekliyorsunuz. Ya beyinlerini Rabbim koymadı ya da çıkarken takmaya unuttular..

ülkücü

29 Nisan 2020 Çarşamba 05:08

Ispartanın sorunlarıla ilgilenen tek vekil.Isparta Demirel'den beri hizmet almıyor.Bari vatandaşın derdi sorunlarıla ilgilenen vekile ayak bağı olmayı bırakın.Aylin hanım doğru yolda meclisteki çalışkanlığını azmini cesaretinide beğeniyorum.

Aynaya bak

28 Nisan 2020 Salı 17:49

Dazlak denen yorumcunun zaten oyunu verdiği yer belli trollük yapıyor işte. Birileri çıkıp kuran okuyup hoparlörden verince reklam olmuyor da şehit cenazesinde ön safta yer almak mı reklam oluyor. Aylinin yaptığını savunmuyorum da reklam istiyorsan bir aynaya bak meydanlarda millete kuranı kerim sallayıp oy isteyen gılınçdaroğlu muydu? Bundan ala dini kullanma var mı?

hbv

28 Nisan 2020 Salı 16:11

Kahvehaneciler rumuzlu arkadaş ; Yanlış milletvekilinden yardım istiyorsun. Hükümette onlar yok. Diğer millet vekillerine müracat et. Çözüm mercii onlar.

algı yöneticisi

28 Nisan 2020 Salı 15:18

Akp partisi artık devlet partisidir,işi bitmiştir...

Yalnız Kurt

28 Nisan 2020 Salı 15:13

dazlak doğru söylüyorsun Oslo da dolmabahçede Pkk ile barış süreci anlaşmasını da Aylin Cesur yapmıştı. Akıllı adamları da ****ar ağlamayacak diye o Aylin Cesur görev vermişti.. Fetö ne istediyse de vermişti. 81 ilden 75 inde Fetölü Emniyet müdürünü Aylin Cesur atamıştı.. Tek durmuyor canım bu Aylin Cesur.

DAZLAK

28 Nisan 2020 Salı 13:01

Şehitlere rahmet diliyorsun...Kapalı kapılar ardında hdp ve siyonistlerle işbirliği yapıyorsun...müslüman delikten bir sefer geçer bir daha zırnık yok size.......

remo

28 Nisan 2020 Salı 12:24

reklam kokuyor raklam ramazan da bulantıya sebep oluyor.reklamlar.

Toprak gibi ol

28 Nisan 2020 Salı 12:00

Çok iyi ıslahınsın da sayın vekil, kredini şehit cenazesinde harcadın. Partine yakışır şekilde haraket etsen iyi olur. Lütfen bir şey yaparkan gösterişten kibirden uzak dur. Doğal ol. Halkın içinde öyle gösterişli eda ve havalarla dolaşmayın. Halk gibi olur onların derdini dinlerseniz belki kaybettiğin o krediyi tekrar kazanabilirsin. Demirelden hiçmi ders almadın.

Mehmet Paşa

28 Nisan 2020 Salı 11:50

İşi gücü reklam yemin ederim

Kahvehaneciler

28 Nisan 2020 Salı 08:12

Sayın vekilim bu mesajlar dualar hergün minarelerden okunuyor siz şu esnaflara köylülere bi el atın dükkanlar 45 gündür kapalı ısparta halkı sizden bir milletvekili olarak icraat bekliyor lanat olsun sana oy verdiğimiz güne

Esnaf

28 Nisan 2020 Salı 01:11

Isparta da tek millet vekili sizsiniz okadar lsparta için mücadele ediyorsunuz sizi teprik ederim birdaha secimde 3 CHP 1 MHP milletvekili çıkacak

laz ziya

28 Nisan 2020 Salı 00:56

bu kadına cehit cenazesi olayından beri uyuzum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR