24 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR ISPARTA'DA ZİYARETLER YAPTI

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR ISPARTA'DA ZİYARETLER YAPTI

Isparta

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta’daki temaslarını eksiksiz devam ettiriyor.  Milletvekili Cesur, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun ev sahipliğindeki Gaziler Günü Programına katıldı.

Milletvekili Cesur daha sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İlker Çarıkçı’ya 2. Dönem Rektörlük ataması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından üniversite hakkında şunları söyledi: “Süleyman Demirel Üniversitemiz ismine yakışır şekilde birinciliklere koşuyor. Geçen dönemde de yakından takip ettiğim Sayın Rektörümüzden öğrendiğim yeni projeler beni çok heyecanlandırdı. Önümüzdeki günlerde açılacak olan ve Üniversitemize-Türkiyemize değer katacak yeni binaları ve bölümleri öğrendim ve çok mutlu oldum. Süleyman Demirel Üniversitesi bizim gururumuzdur. Hep öyle oldu-olmaya devam etmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İçinden doğan Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile beraber, Öğretim Kadroları, İdari Kadroları, gözbebeğimiz olan yüzbini bulan öğrencilerimizle her ikisi de zenginliğimizdir. Bunun değerini iyi bilmeliyiz. Bugüne gelinceye kadar kuruluşundan itibaren, başta Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ve emeği geçen herkese minnet ve şükran duyuyoruz.”

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, İl Eski Başkanı Mehmet Ertekin ve arkadaşlarını ziyaret eden Aylin Vekil, Senirkent Üzümü ile sohbet çok güzel ama Ispartalı bizi bekler diyerek ve Isparta caddelerindeki mesaisini sürdürerek vatandaşların dertlerini dinledi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, İl Genel Sekreteri Recep Avcu, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu ve partilliler kendisine eşlik etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şükrü Saatçi

24 Eylül 2019 Salı 09:30

İlker Çarıkçı, garadenizde gemilerin mi battı; bu ne üzüntü gardaş

Dürüst Vatandaş

24 Eylül 2019 Salı 07:04

Vatandaş rumuzlu yorumcu, sen nereye mesaj attın bilmiyorum ama Nil’i kere başım sıkıştı aradım yardım etti vekil hanım. İzliyorum Facebook mesajlarına bile cevap veriyor. Önce dürüst olmak lazım

mitat

24 Eylül 2019 Salı 04:30

Şu anki sistemde seçilene kadar melek; seçildikten sonra gerisini sen düşün ****rı

vatandaş

23 Eylül 2019 Pazartesi 23:42

vekil hanım poz vermekle olmuyor telefonunuza gençlerin bir sorununu yazdım çıt yok oy istemeye gelirsiniz cevap verme görgüsünü hatırlatıyorum

hayırlı olsun,

23 Eylül 2019 Pazartesi 18:01

İl başkanı Özgür beyi göremedim ?

Bozkurt

23 Eylül 2019 Pazartesi 17:34

Çarıkçının yüzü çok neşesiz görünüyor, Bir şeyler ters gidiyor anlaşılan hayırlısı olsun

Serpil Çakmak

23 Eylül 2019 Pazartesi 14:05

Vayyy Musa Abi bile orada. üçüncü foto sağdaki Musa....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR