01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ertan

17 Ağustos 2023 Perşembe 01:57

El işareti yapmakla ülkücülük olmuyor aga.

YABANCI

16 Ağustos 2023 Çarşamba 11:18

M.H.P sini amerikan,rus komonistleri moskofları haçlı eşekleri yıkamadı bölemedi.LAKİN YUNAN KATERİNASI,BÖLEBİLDİ.TEŞKİLATLAR içlerindeki ajanlara dikkat etsin.BENDEN TAVSİYE.NATAŞALAR ,YUNAN KATERİNALARINA DİKKAT ETMEK LAZIMDIR.

Hasan Arıtürk

16 Ağustos 2023 Çarşamba 10:15

Arkadaşlar, bu Ispartalılık ne ya...Ispartada kaç bin Isparta lı var.Bende Yalvaçlıyım fakat 35 senedir bu Ispartada yaşıyor ve Ispartaya hizmet ediyoruz. Ne oldu şimdi Yalvaçlıyız diye yunanistanamı gidelim. Hazımsızlık yapmayı bırakında bu gencecik insanlara, Ülkenin geleceğine destek verin.

esnaf

15 Ağustos 2023 Salı 21:35

yüz bin oyum olsa 1 dene vermem

KADİR UYAR

15 Ağustos 2023 Salı 21:28

ilçe merkez yönetim de kaç kişi ISPARTA merkez doğumlu bilen varmı...

Atatürkçü

15 Ağustos 2023 Salı 20:44

Sayın tatlısu millicileri,istediğinizi almadınızmı daha bu siyasal dinci arapseverlere destek olmaktan vazgeçin artık,Halil konakçı denen cumhuriyet düşmanlarına gıkınız çıksın,vazgeçin neoosmanlıcı hezeyanlar dan.

E. Ünsal

15 Ağustos 2023 Salı 20:09

Ülkenin durumu belli gidişat belli artık MHP ye akp ye oy yok

Ülkücü

15 Ağustos 2023 Salı 18:08

İş ,aş, tayin, terfi bekleyen ülkücü tabanı unutmayın. Yıllardır bekleyen Ülkücülerin haklarını savunun başlarını öne eğdirmeyin artık takat kalmadı bilesiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR