Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, MHP milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından basın açıklaması yayınladı.
Başkan Gülay; "Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmanın büyük bir şeref olduğu bilinciyle başvuruda bulunan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." Adaylarımız kesinleşmiştir. Bu kutlu yolda aday adaylığıyla medeni cesaret gösteren tüm Ülküdaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sıralaması belli olan adaylarımız için ise mesajım;
"Milliyetçiliğe yakışan vakar bir duruşla birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize hiçbir zarar gelmesine izin vermeden, her kesime örnek olacak bir kampanya yürüteceklerinden asla şüphe duymadığımı ifade ederek milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum..
Kazananın MHP, Isparta ve Türkiye olması için verilecek her güzel emeği yürekten kutluyor, selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Rabbim bizler için, İlimiz için, Ülkemiz ve ülkümüz için hayırlısı neyse onu nasip etsin"
MHP Merkez ilçe başkanından ilk mesaj

MHP Merkez ilçe başkanından ilk mesaj
07 Nisan 2023 Cuma 10:18
Isparta
BİLİRSİNİZ İŞİNİZİ.
07 Nisan 2023 Cuma 12:21HÜDAPAR I HAZMETTİYSENİZ AFİYET OLSUN SİZLERE. BRAVO CİDDEN. ÜLKÜCÜYÜZ MİLLİYETÇİYİZ VATAN BAYRAK DEVLET DİYE GEZMEYİN. PERUĞU TAKIN ÇIKIN BUNDAN SONRA.
Realite
07 Nisan 2023 Cuma 12:01Osman, sen de Basriden talimat almadan yürümezsin. Kendi başına hüküm verme yeteneği olsa o kadar okumuş kişinin içinden bu cahili secmezdiniz.ama babanızın çiftliğine döndürdüğünüz Isparta teşkilatında fikir beyan edecek yok , Basri teşkilatı kendi istedigi gibi oynadı. Sadece parası var diye hırsızı bile 40 yıllık ülkücü yaptınız. Ne yani oyları para ile mi alacaksiniz. Neden olmasın 1. Sıra için genel merkezden değerinin fazlasını verip araç aldınız ya oylarida alırsınız.
Hilal
07 Nisan 2023 Cuma 11:29Osman hangi yüzle insanlardan oy isticeksiniz rahmetli Sinan Ateş sorulduğunda da böyle sırıtacakmısınız seçimde bu şekilde bizde gülecez