01 Mayıs 2025 Perşembe

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hüseyin

20 Ocak 2023 Cuma 10:02

Allah alkına bu orojekeri içişleri bakanına sunsan ne olacak asayiş le ilgilimi. Madem görüşeceksiniz tarım bakanı v. B götüşülseydi doğru olurdu bence

Ben

20 Ocak 2023 Cuma 09:36

Şu adamı yalvartan açın Allah aşkına bu adamdan belediye başkanı olmaz Yalvacı yöneten mütahitler bu iş böyle olmaz.

Yaleveçli

20 Ocak 2023 Cuma 08:07

Yalavecin su sorunu noolacak ???

Bir halt

20 Ocak 2023 Cuma 05:21

Bunlardan bir halt çıkmaz derken senden çıkarsa seni koyalım yiğenim

1759 Sokak Büyükleri

20 Ocak 2023 Cuma 04:29

Farkında değilsiniž....! Tüm mahallelerde teşkilatlandık, Şarkikaraağaç, Yalvaç, Gelendost dahil. Kuş uçurtmuyoruz.

İYİLER ' in EN BİRBİLENİ

20 Ocak 2023 Cuma 04:18

Yok o değil de, Şu abartılan basit bir yol olan Burdur yolunda yapılan proje hatasının sorumlusu Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğünde görevli Sayın Rektörümüz ' ün kuzeni Mehmet Kürşat ÇARIKÇI olduğunu sanırım kimse bilmiyor. Öğrenmiş oldunuz pek saygıdeğer haberciler, kamuoyunun bildiği haberin aksine haber yapılmaz. Bu şekilde haber yapılamaz .

Hüseyin ENGİNAR

20 Ocak 2023 Cuma 04:06

Eeee , öyle olunca ne oluyor.Yumuşama eğilimi mi başladı o tarafta. Bu tarafta değişen birşey yok halihazırda, Antalya duble yolu hülyalarımız tükendi derken , Burdur dostluk yolunun projesinin yanlış yapıldığını öğrendik, Burdur tarafından tamamlanmadığını zaten biliyoruz. Kolay gele.

Kabacalı

19 Ocak 2023 Perşembe 23:45

Büyükkabacayı bi anlatsaydınız bakana

Gülkentli32

19 Ocak 2023 Perşembe 23:17

Isparta'da yapılan hizmetleri sayarken dereboğazı yolu, konya yolu falan saysaydınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR