18 Haziran 2023 Pazar 21:22
Isparta
Isparta'da Gülkent Kavşağında trafik kazası meydana geldi. Güleş Seçkin Kız Yurdu önündeki meşhur kavşakta trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.
Gülkent Kavşağı'ndan Çarşı istikametine U dönüşü yapmak isteyen otomobil, orta refüjü hesaba katmayınca refüjde asılı kaldı. Otomobil kaldırım üzerinde asılı kalırken, herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenildi.
Co-pilot
19 Haziran 2023 Pazartesi 10:54Yağışlı havalarda yavaşlamak önemli, özellikle de kavşaklara yaklaşırken.
Vatandaş
19 Haziran 2023 Pazartesi 09:03Kasislerin kaldırım adam gibi yol yapın ya arabalar pert oluyor Köy gibi kasis mi olur
Ahmet
19 Haziran 2023 Pazartesi 08:37Mesele kavşakta değil sürücüdeymiş.Adam gibi sürüp trafik kurallarına uysalar hiç birşey olmaz.
Vedat
18 Haziran 2023 Pazar 23:28Sağını solunu önündeki refüşu gormediyse yapcak birsey yok bu ıspartada bu kazalar bitmez o kadar çok saygısız insan varki saymakla bitmez