19 Nisan 2024 Cuma

Melek Mosso konseri tepki topladı

Isparta Belediye Başkanı'ndan skandalların şarkıcısına konser daveti şok etkisi yarattı.

Isparta

Isparta’da Gül Festivalinde konser vermesi planlanan Melek Mosso için kamuoyunda çok sayıda tepki oluştu.  Şarkıcının daha önce yaptığı bir konserinde çirkin bir hareketi ve akabinde genç kızlara açmak istiyorsanız açın şeklinde tavsiye eden Melek Mosso’nun Isparta’ya gelmemesi için sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılıyor.

Isparta’da Gül Festivalinde konser verecek Melek Mosso için kamuoyunda çok sayıda tepki oluştu. Sosyal medya’da çok sayıda paylaşım yapılıyor.

Melek Mosso konserde yaptığı hareket ve konuşma nedeniyle kendisine gelen çok sayıdaki tepki nedeniyle avukatıyla birlikte savcılığın kapısını çaldı. Mosso, “Sosyal medyaya düşen videomun altına yapılan yorumda cinsel taciz ve hakarete uğradım” diyerek şikayetçi oldu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, konser görüntüsünü bilirkişiye göndererek tespitlerde bulundu.
Şarkıcı Melek Mosso, bir konserinde bacağını açarak yaptığı konuşmasının ardından orta parmağını gösterince çok sayıda tepki dolu yorumla karşı karşıya kalınca “Hakaret ve taciz var” diyerek şikayetçi oldu.

Savcılık, “Konuşması birçok insanı tahrik etti. Yapılan yoruma şikayetçinin tutumu, davranışı, konuşması, yapmış olduğu işaret sebebiyet verdi” diyerek şarkıcının aleyhinde bir karara imza attı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandas

27 Mayıs 2022 Cuma 08:00

Evet bu sene 2. Defa ülkede gündem olup memleketi rezil etmeyi başardınız. O değil milli görüşçü arkadaşlar daha mi iyi oldu.

Ispartalı

26 Mayıs 2022 Perşembe 11:02

Biz tepkiliydik kendi adınıza konusun.bunların neyine heyecanlanalım ki

Erdal

26 Mayıs 2022 Perşembe 03:08

Kamuoyunda tepki falan yok, heyecanla bekliyor herkes konseri. Sizin işiniz de algı yaratmak değil haber vermek olmalı. Tetikçilik yapmayı bırakın artık.

Yorumsuz

25 Mayıs 2022 Çarşamba 23:41

Yeter artik yeter sizin gibi yobaz insanlardan sıkıldım yeter sizin gibi insanlarin yonetmesini istemiyorum az kaldı

suskun

25 Mayıs 2022 Çarşamba 20:19

festifal ne festifali ya gül ama gül üreticisi gül işçisi gül emekçisi tarlada gül toplarken siz neyi kutluyorsunuz beyfendiler

Boğaziçi

25 Mayıs 2022 Çarşamba 19:30

Quin

Yobazlar cumhuriyeti ısparta

25 Mayıs 2022 Çarşamba 18:10

Allah aşkına sevemeyen konsere gelmez olur biter bu neyin duyarı

Hasan

25 Mayıs 2022 Çarşamba 17:13

Lafa gelince cok müslüman var ama uygulamaya gelince çoğumuz yok Müslümanlık bazılarının sadece dilinde kalmış

Brodkdksksksjs

25 Mayıs 2022 Çarşamba 17:04

Bence güzel konuşmuş. Tabi siz aileleri tarafında erkek çocukları kutsallaştırıp şımartan kızları ise hep ezen bir toplumsunuz ama

Murat

25 Mayıs 2022 Çarşamba 15:09

Müzisyen Rumuzlu git yalakalığını başka yerde yap saydığın değerlerin Isparta ya bi katkısını yaz hep boş işler müdürü hepside. .

Alperen

25 Mayıs 2022 Çarşamba 14:36

Ahlaksızları ıspartada istemiyoruz sanatçı getirin medya maymunu drğil

müzisyen

25 Mayıs 2022 Çarşamba 14:32

eleştiriden önce bi düşünün başkanım sosyal faaliyet yapmış, teprik edilmesi lazım iken haksız eleştirielrin kurbanı yapıldı. yapılan yanlış melek mossoyu bağlar, şükrü başkanımız, süreyya vekilimiz, fahrettin başkanımız, mustafa tutarımız, nihal ispir sekreterimiz, erkan er bir değerdir değerlerimzie sahip çıkalım , sanata ve sanatçıyada sahip çıkalım

Boş İşler

25 Mayıs 2022 Çarşamba 14:20

Şu eğlencelere, çalgı çengilere verdiğiniz paralarla yatırım yapsanız, işsizliği azaltma çareleri arasanız daha güzel olmazmı. Bırakın bu boş işleri. İnsanlığa yararlı herkesin faydalanabileceği hizmetlerde bulunun. Bu eğlencelere harcanan paralar benim vergilerimle ödeniyorsa hakkımı helal etmiyorum. Öbür dünyada iki elim yakanızda olacak bunu bilin istedim.

Hakan

25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:51

Biz böyle sanatçıları kabul etmiyoruz ve bizi temsil etmiyorlar. Bizim gençliğin ahlaki yıkımına sebep oluyorlar. Zaten belediyenin bu organizasyonu yapan yetkililerini anlamak mümkün değil ve bu gibi konserlere gidip selfi çekmekle de oy kazanamazsınız ve size oy veren cenahta bunlar değil. Yeter artık yeter biz sizlere gençliği bozun diye oy vermedik ve artık vermeyeceğiz de....

Ispartalı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:47

Burda car car yobazlar, biz laik ülkeyiz Müslüman ülkesi değiliz diye öten mallar. Biz Müslümanız siz Müslüman değilseniz tohumunuzu araştırın. Laiklik diye diye çıplaklığı zinayı haramı her türlü pisliği mübah göstermeye çalışıyorsunuz. Yeter artık defolup gidin yalaması olduğunuz avrupa ya. Nerde pislik hayasızlık orda siz. Konserinde kızlara özgürlük adı altında orsp aşılayan birisini istemiyorum şehrimde sizin gibiler yüzünden gül kokan şehrim lağım kokuyor sayenizde

Boşa masraf

25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:26

Büyük kabaca kasabasında geleneksel haline geldi her yıl komşu köylerden merkezden misafirler gelir yemek yedirilir kaç bin kişi hayır dua eder.Bende birkaç defa katıldım Allah razı olsun Kabacalılardan.Çok güzel bir adet.Şu sizin yapdığınız gereksiz müsrif ne gerek var sizden aldığı paralarla sanaçıyım deyip zehir kuşamları alkışlamaya.

Lan erdemsiz erdem

25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:20

Biz Müslüman bir ülke değiliz. Ülke Müslüman olmaz. Biz laik bir ülkeyiz. Millet de sözde Müslüman. Açık giyinene laf eder en çok siz bakarsınız arsız insanlar. Ensar tecavüzlerine çıtınız çıkmaz milletin eteğine laf edersiniz. Aşağılık yobaz sürüsü.

osman

25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:17

şükrü bey bu yanlışından döner inşallah

Erol

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:58

AKP dindar bir parti değil ki neden sasiriyorsunuz? Şu an CHP daha dindar. Ayetle dalga geçeni büyükelçi yapan, Ramazan boyunca Kudüs'u bombalayan İsrailli yetkililere özel törenle karşılama yapan, Filistinlilere vize uygulayıp İsrail'e uygulamayan, Mavi Marmara davasında n vazgeçen, kur korumalı sistemde milleti faize boğan,Uygur Türkleri için Çin'e bir çift laf edemeyen CHP değil.

cacık

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:52

şşu köylü ve aşırı milliyetçi söylevlerden vazgecemediğniz sürece ne bu il ne bu ülkeden bir cacık olmaz melek mosso orta parmak göstermiş iyi etmiş .

Ispartalı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:49

Yine kendi tarafınızdan bakmışsınız zaten başka işiniz yok.Ne demiş Mosso.Özgür olun,düşüncelerinizi konuşun...baskılayan insanlara taviz vermeyin..kadına kadın muamelesi yapan adamları baş tacı edin.her açılan kadın her sözünü düşüncesini söyleyeni kötülemeyin kendini bilmezler begenmişlere kadının da düsünceninde demokrasi de toplumda bir yeri var demiş.demek siz 100 kişi ile yuhalayacaksiniz öylemi..oradaki 20 bin kişi size ne cevap verecek bakalımO kalkan parmak,tacizcilere tecavüzcülere

Ya sabır

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:41

Saten açık kızlar alo az bi kısmı hariç

Türkiye devletime birimi

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:33

Erkekler gider mi merak ediyorum inşallah iptal olmaz da konser bende giderim her yerimi acarım.

GERÇEK GÜNDEM

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:24

DOMATES 20 TL ET 150 TL BENZİN 22 TL DOLAR 16 TL GEÇMİŞ SİZİN DERDİNİZ SANATÇININ PARMAK HAREKETİMİ VAHH VAHHH....

Neriman

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:09

Aslında çok basit 100 kişi konsere gidecek konser başladığında hep bir ağızdan Yuhhhh diye bağıracak yani konsere müdahele bir çeşit protesto.

Milliyetci

25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:31

Festivaldiye bu ucubeleri getirp paea sacacaginiza 2 grayder alinda kisinki kepazeligi bu millete tekrar yasatmayin ordan burdan makina dilenmeyin

Melek mossad

25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:24

Mossoyu beğenen insanlar hanımların kızlarını göndersin beğenmeyenler boykotu uygular zaten. Bu insan görünümlü şeytanıda böğürmesi için getirenlerin aillereri ile beraber görmek isteriz sahnede

Mükemmel adam

25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:13

Belkıs akkale İzzet altınmeşe ve Mahmut Tuncer dururken bu kim ya :) ortağı parmağını göstermiş kadın meydanda! Fikrini söylemiş! İster gidersin ister gitmezsin! Camiden ezan okunuyor ister gidersin ister gitmezsin! Meyhanade içki var ister içersin ister içmezsin! Cüzi iradenle karar verirsin lakin benden aldığın vergilerle getirme arkadaş! Bul bir sponsor firma günahını ona yükle zaten sevaplarım az!

Isparta lı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 11:07

Hiç şaşırmadım,nedense belediye ekibi bu tip bayanları seviyor.zamanında biri de kirazlı derede Tuğba Ekinci ile çok samimi pozlar vermişti.

Mahoni

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:50

Avam bu bayanı tenkitmi sanmıyorum amacınız bagciyi dövmek it ürür kervan yürür elimden gelse bu hareketi milletin seçtiği kişileri kabullenemeyen PKK ile kol kola iş tutanlara tekrar yaptirirdim

BIKMIŞ VATANDAŞ

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:40

ÜLKEYE ŞERİAT GETİRECEĞİZ DİYE İÇİNE ETTİNİZ İNSANLARIN ELİNDE Bİ MÜZİKLERİ KONSERLERİ KALDI ONU BARİ RAHAT BIRAKIN LANET OLSUN SİYASAL İSLAMINIZA

ISPARTALI

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:36

kadının yaptığı doğru değil eyvallah ama haberin başlığı nasıl böyle.eski başkan hadseyi getirmişti1 ton paraya.neredeyse mayolu konser vermişti statdda.yani haber düzgün olsun yanlı olmasın yanlışa yanlış doğruya doğru diyin

gereksiz yorumlar

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:31

BİRİSİ rumuzlu sen cokmu ahlaklısın veya cok mu durustsunde burda yorum yapıyorsun.sen önce kendı gunahlarını sorgula sonra aile akrabaların gunahlarını sorgula

İhsan yaşar

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:26

Yazık çoooooook yazık size bunları yapın diye oy vermedik. Verdiğim vergilerden bu konsere verdiğiniz parayı helâl etmiyorum. Âhirette alırım sizden.

Başkan şaşırtmadı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:24

Seçim öncesi Ak partilili olmayanlara bizde ak partili değiliz ama bir yerden aday olmamız lazım diyerek oy toplamaya vatandaşı ikna etmeye çalışan eşi hanımefendi ve sayın başkanın AK partiyi kullanma süresi ilk seçimlerde bitmeli.Yoksa bunlar AK partiyi bitirir.

Biricik

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:21

Vatandaş çok dğru yazmış. Beğenmeyen arkadaşlar hangi kısmını beğenmediniz merak ettim

ISPARTALI

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:18

Bu Ülkede Biri Size ; Yobaz , Çağdışı , Gerici , Deli , Eski Kafalı.. Diyorsa , Emin Olun Ki Doğru Yoldasınız. ..

Aykırı Ses:

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:02

Melek Mosso'yu sevmiyorsanız konserine gelmezsiniz olur biter... Başdeğirmen Kültür Sineması'nı yıkacağım diyor ses yok, Fevzi Paşa Okulu'nu yıkacağım diyor ses yok, tarihi kiliselerimiz böcek atölyesi yapılıyor ses yok, tarihi gar binasının etrafı millet bahçesi diye talan ediliyor se yok... Melek Mosso şöyle böyle... Bırakın bu işleri...

Galip

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:01

Offf yine ısparta iş başında. Senelerce böyle yaptınız doğru düzgün konser görmedik gençliğimizde. Gelsin ya gelsin gitmek isteyen gider istemeyen evinde oturur. Size ne arkadaşım.

Galip

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:01

Offf yine ısparta iş başında. Senelerce böyle yaptınız doğru düzgün konser görmedik gençliğimizde. Gelsin ya gelsin gitmek isteyen gider istemeyen evinde oturur. Size ne arkadaşım.

Savlu

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:00

Bırakın böyle siktiriboktan müsveddeleri getirecekseniz adam gibi sanatçı getirin gerçi öyle sanatçıda kalmadiki sizde haklısınız yinede araştırın kalmıştır aralarda

müşavir32

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:58

BAŞKANIM HADİSE GELSİN HADİSE DÜM TEK TEK

kızıl melek

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:56

Daha birkaç gün evvel M.Övünç sahne aldı ve hanımlar baya bi eğlendi, kimsenin sesi çıkmadı. Hatta yerel medya malum şahsı yere göğe koyamadı. Anlayan anladı...sanırsam

Ispartalı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:49

Sn. Başkan bence bu konser, medya, reklam, pr işiyle ilgilenen birimin başındaki adamınıza bu konuyu sorun derim. Muhalefetin adamı olsa bu kadar zora sokmazdı sizi. Ya bu işlerde yeterli tecrübesi yok, ya da!….Neyse

TURBO ŞEVKET

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:43

sen gelme editör.

Ali

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:40

Isparta yobazlıkta birinci sırada gelir.Zübüklük,faiz,rant,fuhuş,rüşvet,siyasi iktidara sırtını dayayıp oğlunu kızını işe kattırma bunlarda.Şimdide Melek Mosso gelmesin tant****arı.Siz önce gidin günahlarınızdan arınmak için tövbe edin.Yobaz sürüsü Isparta,bu topraklarda değil arap yarım adasında yaşamalısınız..

haşim

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:27

gelsin bizde hep birden ona gösteririz orta parmağımızı haa yanlış anlaşılmasın başka bişey değil

AKLI SELİM

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:26

Peki Demet Akalın gelirse Ak Partili olur mu Başkanımız

Vatandaş

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:19

Sayın Erdem Cumhur Ergül, biz müslüman ülkeyiz .... bende ülkemde kul hakkı yemeyen torpille hakkı olmayan yere gelmeyen, fırsatçılık yapmayan insanlar istiyorum ama nerdeeee. Kişinin çıplaklığı ile işlediği günah kendisi ile Allah arasında tövbekar olur affedilir ama kul hakkı.....

Özgür tırek

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:14

En yobaz şehir seçilmeye çalısıyorsunuz sanırım

Şakir sel

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:14

aleyna tilki ve moosso yu Ispartaya davet eden başkan ancak akp li olabilir AK PARTİ li asla olamaz

VATAN

25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:03

Ne bekliyordunuz? ne bekliyordunuz!. bunlardan başka ne beklenirki ?.

Necati YILMAZ

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:54

tüm yurda rezil olmadan önce bu haberin ailen yayından kaldırılması lazım, acilen. ayrıca bu haberi referans alıp, gaza gelip her türlü şeyi yapacaklar olabilir, acilen bu haberin kaldırılması lazım.

birisi

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:51

yazık.ahlaksızlık, günah....Allah hesabını soracak bunların.

koyun eti

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:49

Yoo gelecek çatır çatır da şarkısını söyleyecek yobazlar ötede ağlasın burası müslüman ülke falan değil laik Türkiye Cumhuriyeti

Mustafa

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:44

Memleketi soyan siyasilere laf etmezsiniz ama bir sanatçının kişisel düşüncelerine karşı hemen ahlaktan soz etmeye baslarsiniz

Esnaf

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:41

Buda kim ilk defa duyuyorum

Yobazsiler

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:26

Ahlak gozdedir. Siz baktığınız yerde ahlaksızlık görüyorsanız en büyük ahlaksız sizlersiniz.

Özünü Kaybetme

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:19

Batıya özene özene özümüzü kaybettik...Oysa biz batının hayranlıkla izlediği gıpta ettiği bir medeniyettik... Necip Fazıl

H4z3

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:04

helal olsun başkanım. din dil ırk ayrımcılığı YAPMAYAN insanları yargılamayan bir başkan olduğunuz için TEŞEKKÜRLER !!!!!!

Yaleveçli

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:03

Ben gelmeceem.

Isparta32

25 Mayıs 2022 Çarşamba 08:03

Valla hi başgan ın haberi bile yoktur bu iş süslü başgan yardımcısının işi değilse bende bişe bilmiyom bakın görün gariii

Helal olsun başkana

25 Mayıs 2022 Çarşamba 07:47

Adam ücretsiz konser düzenliyor sizin yaptığınız habere bak. Orda mevzu orta parmak mı yoksa kadınlara yönelik dediği "özgür olun kimsenin sizin hayatınıza karışmasına izin vermeyin" gibi sözler mi. Hep hayret ediyorum şükrü başkan sizin zihniyetinizde bir adam değil. Adam başkan olmadan önce çok önyargılıydım ama çalışmalarıyla önyargımı yıktı valla. Kesinlikle sizin gibi de değil sizden de değil

Hasan

25 Mayıs 2022 Çarşamba 07:42

Geçen hafta murat övünç denen yaratık geldi kimsenin sesi cikmadi

Ali

25 Mayıs 2022 Çarşamba 07:40

Başkan yar.fahrettin bey de Tuğba ekinciyle pek güzel pozlar vermisti

Memleket sevdalısı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 06:06

Rezil sanatçıyım diye geçinen ,şeref yoksunu...

Necip Fazıl

25 Mayıs 2022 Çarşamba 05:45

Kaymakkapi tepinirken ağlar Yenice Mezarlığı..

Melis

25 Mayıs 2022 Çarşamba 04:09

Yine ülkemizin ne kadar cahil olduğunu göstermişiz tepkilerimizle kadın güzel konuşmuş hoş konuşmuşta çok yanlış ülkede konuşmuş cahile laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan zordur yazık asıl size yazık verdiği mesajı değil de sadece açtığı bacağı kaldırdığı parmağı görüyorsunuz o pis kalbinizi temizleyin artık

Erdem Cumhur Ergül

25 Mayıs 2022 Çarşamba 03:27

Biz müslüman Bir ülkeyiz.. Ben ramazan ayında sokaklarda iç çamaşırı ile gezen, gece saat 5 de 6 da kaldırım kenarında sigara parasına vücudunu sergileyen kızlar görmek zorumda değilim . Bir toplumu yanlışa sürüklüyorsun

Okuryazar

25 Mayıs 2022 Çarşamba 02:14

Isparta gibi kadim ve yılların şehrine ,orta parmagını havaya kaldıran sanatçi adi altindaki soytarıyı getirerek,ıspartayi küçük düşürürsünüz.Paran yoksa,saz sanatcısını,gitar sanatcısini getir.Yüzlerce sanatcı var,bula bula mosso yu mu buldun sükrü?

Yobazlara

25 Mayıs 2022 Çarşamba 02:09

Yobazlar melek mossodan arzular arsızı dinleyip eliniz seyinizde gezebilirsiniz.

Yobaz sürüsü yallah Arabistana

25 Mayıs 2022 Çarşamba 02:08

Başta bunu haber yapan siz yobazlar olmak üzere bütün yobazlara layık bir parmak. Az bile size kol gerek. Çirksiniz çirk.

Gökhan

25 Mayıs 2022 Çarşamba 01:35

Bunların zihniyeti budur daha önce de bakanları aleyna tilki denen şarkıcı bozuntusuna gençlerin örnek alınacak birisidir diye ödül vermişti

Vatansever

25 Mayıs 2022 Çarşamba 01:34

Vatan elden gidiyor sen önce ısparta vatandaşlık verilen arapları araştır onu yaz Kadın düşmanlığı yapacağına ülke elden gidiyor uğraştığınız işe bak

Ispartalı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 01:29

Süslü yapmıştır bunları iki kıvırtmak için bırakın adam 2 gün daha eğlensin daha koltuk bulamayacaklar maalesef zaten sınıfta kaldı bu arkadaşlar daha Isparta’da koltuk yok bunlara hadi bayyyyyyyy

Dinarlı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 01:06

Yazıklar olsun bu ahlaksızları bu şehre getiriyorsunuz

Demet Akalın gelse peki

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:58

Demet Akalın gelse onada hükümet taraflısı dersiniz mualefet ne kötü bişey chp ramazan etkinliğinde Antalya'da tulumba çektiriyordu ona neden ses çıkmıyor komiksiniz beyler bu sanatçılar büyük sanatçı başkandan beklemediğiniz için biraz kıskanılmış diye yorumluyorum açık ve net. Şükrü bey gerçekten iyi işler yapıyor sezarın hakkı sezara

Ispartalı

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:50

***** suyun ısınıyorrr ne işi var bunun burda

Püslü

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:48

Süslü avutur artık, bir de oynayıverir, siz de alkış tutarsınız. Vay Ispartam vay, kimlerin eline kaldın

yazık

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:45

akp li falan degilim kimseli degilim bu video hoşmu biz bumuyuz bu nasıl utanmazlıktır gençlere bunlarmı örnek sanatçımı mı sanatçı dediğin saygın dengeli topluma örnek insandır kimse kusura bakmasın bunun yobazlıkla vs alakası yok ahlak ve edeple alakası var bende anneyim lütfen bir kez daha düşünün bu video nedir? bunun sanatla alakası yok oraya giden çor çocuk bunumu yapacak ayıp be adip akbayramları cem karacaları barış mançoları görmüş bir nesil olarak yazıklar olsun diyorum

Selamün aleyküm

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:28

İnan orta parmak görüp haber yapmak için herkesten önce sen orda olacaksin

Mustafa

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:27

Başkanım, yardımcı atar adamın avda çekilmiş fotosunu koyarsınız, festival yapar ,gelen sanatçıya laf edersiniz, mesele orta parmak değil ,mesele kuyruk acısı ,ne yaptı bu adam size memleketin insanını sahiplenin. 4 aylık milliyetcigim diyerek yabancı hırsızlara yol vermesini biliyorsunuz ,Sadece biraz saygı

Ab

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:26

Sizene arkadaş ne halt yedi ise ülkeyi dolandıran fakir fukaranin ekmeğini elinden edene ses çıkarmayın kız açmış açılmış sizene

Assassin

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:25

Uff çok yobazsınız, biraz başkanım gibi ufkunuz açık olsun örnek. (m. tönge alt geçidi) gibi.

Beleş olsun ıspartaya yeter

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:25

Bakım göreceksini en dolu konser melek mossonun olacak. Parmak göstermeyi bırak küfür etse bizim insanımız anlamaz konser BELEŞ mi özellikle ısparta halkı hiçbişeyi umursamaz gider o konsere. Bana karşı çıkanlar olacaktır bakın konser boş geçerse hepinizden özür dileyeceğim.ülkemizde parmak millete g… 20 senedir onu takmamışlar bununu takacaklar.

....

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:25

Siz gerçekten kafayı yemişsiniz millet olarak bunun başkan ile ne alakası var. Nankör bizim milletimiz çok yazık.

Dost tavsiyesi

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:21

Kültür başkan yardımcısı kim ona bakın başkan nerden bilsin bu kadını süslü bey istemiştir Sayın başkanın eli okadar bosmu ki bunları takip etsin suslu yine zarar veriyor başkanım lütfen şu adamdan kurtul artık. Dost tavsiyesi

Gülsüm

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:20

Bu ne terbiyesizce bir haber anlayışıdır? Kadın düşmanlığımı yapıyorsunuz? Ak parti düşmanlığı mı? Rahat bırakın kadınları..Yakından görseniz içiniz gider ama klavye başında “bu kadın gelmesin” bu kadın bilmem ne” Haber anlayışınız kalite standartlarının çok altında yalnız

Ayıpsss

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:16

Orta parmak önemli aga. Abuuuuuuv! Biz buralarda yapmayız öyle şeyler :)

Selamün aleyküm

25 Mayıs 2022 Çarşamba 00:13

Bırakın bu aciz işleri, isteyen gider isteyen gitmez, sanki siz ve yandaşlarınız çok mu masum, Aynı görüşe mensup yöneticileri ikiye böldünüz, Siz gibiler yüzünden bu memleket gelişmez, kendi aranızda bile birlik olamadınız. Sonuçta hırsız Parisli İnşaatı bile adam sıfatında yanınızda gezdiriyorsunuz, mevcut yöneticiler hiç olmazsa Ispartalı Paris'li nereden ve ne zaman gelmiş, Memlekette bile oy kullandığı şüpheli ,

ıspartanın gülü meşhurdur

24 Mayıs 2022 Salı 23:59

bu şükrü kafayı yemiş imanından şüphe ederim

Veysel

24 Mayıs 2022 Salı 23:41

Yobazlar konsere gelmesin..

Veysel

24 Mayıs 2022 Salı 23:39

Beğenmeyenler karşı çıkanlar arabistana gitsin.Bankadaki dövizlerinizin faizini her ay yerken hiç sesiniz çıkmıyor ama...Yobazlardan kurtulur artık Isparta..Melek Mosso gelsin....

Gelmesin

24 Mayıs 2022 Salı 23:37

Isparta Belediyesi en kısa zamanda bu yanlıştan dönmeli ve bu kadının konserini iptal etmeli

Yıldırım 1453

24 Mayıs 2022 Salı 23:29

Şükrü başdeğirmen'in bu kadının getirmesine engel olun oy verenler vebal altında Allah iman şu versin tüm Müslümanlara

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR