Süleyman Demirel Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Zafer Sabuncuoğlu’nun abisi, yengesi ve 3 yeğeni depremde yıkılan binanın enkazında kalarak hayatlarını kaybetti.
Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen depremde SDÜ’nün tanınmış doktorlarından Mehmet Zafer Sabuncuoğlu’nun abisi Mustafa Sabuncuoğlu, yengesi Neşe Sabuncuoğlu ve yeğenleri Şermin Nil ve Gönül Peri Sabuncuoğlu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Sabuncuoğlu Ailesi Kilis’te son yolculuğuna uğurlandı.
SDÜ’DEN TAZİYE MESAJI
Sabuncuoğlı Ailesi için SDÜ taziye mesajı yayınladı. Mesajda; ‘Tüm ülkemizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremde Antakya’da göçük altında kalan Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Zafer Sabuncuoğlu ‘nun abisi Mustafa Sabuncuoğlu, yengesi Neşe Sabuncuoğlu, yeğenleri Şermin Nil ve Gönül Peri Sabuncuoğlu’nun cansız bedenleri depremin 9. gününde göçük altından çıkarıldı. Cenazeleri ise Kilis'te toprağa verildi. Bu acı olay üniversite ve Isparta’da üzüntüyle karşılandı. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, Hocamıza ve yakınlarına başsağlığı dileyerek acılarını paylaşıyoruz’ denildi.
muhammet
19 Şubat 2023 Pazar 19:52Allah rahmet eylesin hocamızın da başı sagolsun
Ercan Şavran
18 Şubat 2023 Cumartesi 19:32Allah rahmet eylesin mekanları cennet. Milletimizin ve hocamızın başı sağolsun.
recep erdogdu
18 Şubat 2023 Cumartesi 13:33Basınız sagolsun allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun hocam
İmdat
17 Şubat 2023 Cuma 19:42Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Geride kalanlara Allah sabırlar versin
Huriye Atalar
17 Şubat 2023 Cuma 17:38Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah başınız sağ olsun
Musa b
17 Şubat 2023 Cuma 14:43Âllah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Bilal karataş
17 Şubat 2023 Cuma 08:50Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Zafer hocama ve geride kalanlara sabırlar versin inşaallah.
sdü personeli
17 Şubat 2023 Cuma 07:47acınız acımızdır ..başınız sağolsun.sizi seviyoruz hocam.
Zafer
17 Şubat 2023 Cuma 01:06Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah,haktan geldi,hocamızın başı sağolsun,çok çok üzüldük
Hastanız
17 Şubat 2023 Cuma 01:04Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah.Rabbim sabırlar versin hocam
Totalı Serdengeçti
16 Şubat 2023 Perşembe 22:52Allah ramet eylesin. Mekanları cennet olsun inşallah. Zafer Hocamın başı sağolsun. Rabbim sabır versin. Milletce üzgünüz. Allahım geride kalanlara güç kuvvet versin.
Allahın bir kulu
16 Şubat 2023 Perşembe 22:39Allah rahmet eylesin.. 9. Günde belki erken ulasilsaydi kurtulma şanslari olur du Rabbim bu sekilde yazmjş demekki Allah cennetinde kavustuesun jnsallah
HASTA
16 Şubat 2023 Perşembe 22:28ısparta icin cok kıymetli hocam.Allah cennette kavustursun..Allah sabır versin
....
16 Şubat 2023 Perşembe 22:04Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Serap
16 Şubat 2023 Perşembe 21:42Basinizsagolsun olenlere rahnet cok uzgünüz
Hatice Çiftçi
16 Şubat 2023 Perşembe 21:41Allah Rahmet Eylesin Değerli Hocamız Sabuncuogluna e Ailesine Rabbim Sabırlar versin Hocam Açınız Acimizdir