17 Nisan 2024 Çarşamba

Mehmet Uğur Gökgöz mazbatasını aldı

Mehmet Uğur Gökgöz mazbatasını aldı

Isparta

28 Mayıs Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den milletvekili seçilen Mehmet Uğur Gökgöz, bugün saat 13.00’da Meydan AVM Lavanta Salonu’nda mazbatasını aldı. Mazbata törenine çok sayıda partili katıldı. 

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Gökgöz; “Rabbim, gücümüzü kuvvetli kılsın inşallah yarın da 28 Mayıs’ta AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanımızın zaferi ile neticelensin. Bugün hain darbenin 63. Yılında merhum şehit başbakanımız Adnan Menderes’in bakanımız, Hatim Güçlü Zorlu’yu, Hasan Polatkan’ı rahmetle anmadan geçemeyeceğim. Ayrıca kıymetli dostlarım bugünü bize ulaştıran Allah’a şükürler olsun ki inşallah zalimlerin korkulu rüyası mazlumların umudu adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı asla ve kata boşluğa düşmeden yarın sandıkların hitabıyla beraber inşallah, bütün tutanakları alarak, halkın teşkilatında bulunmak üzere ben kıymetli kardeşim, arkadaşım il başkanımız Osman Zabun kardeşime de bütün ülkemize, ümmetimize, Isparta’mıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

(Nurettin Arkan)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

R line

27 Mayıs 2023 Cumartesi 18:55

Geçen dönem ne yapmışlar ki bu dönem yapacaklar

Yalvaçlı

27 Mayıs 2023 Cumartesi 17:52

İkinci vekili zor çıkarabildik. Hâlâ gülebilenleri kınıyorum.

tum vekillerimize hayırli olsun.

27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:27

Ispartali tüm vekillerimize hayırlı olsun inşaallah.Yalnız seçildik diye şımarmayın.Halktan kopuk olmayın.Halkla içice yasayın.Ispartanın sıkıntilarını meclis kürsüsünde yüksek sesle anlatın tüm türkiyeye!!Birbirinizle didisip durmayın.Isparta çok geri kaldı sehirleşmede.Yeni stadyum lazım.Tramvay lazım.Eğirdire Antalya ya bölünmüş yol lazım.İşsizlik çok.Elma toplamayla olmaz bu işler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR